תקציב סביבות 3500 ש"ח
נייד לצורך כתיבה בוורד, דרייב, אקסל
איכותי שיחזיק מעמד טווח ארוך

המליצו לי על HP ELITEBOOK 630
או
HP PROBOOK PB440

שניהם עם I5 דור 13
16 גיגה ראם
512 GB SSD

מה אומרים המומחים?
אשמח להמלצות או עדכון על מבצע שווה

תודה
הדירוג ניידות של הפרו בוק מאד גבוהה גם מבחינת סוללה חזק יותר מהשני גם משקל וחוזק הפנאל מדורג מאד גבוה, לצורך שהזכרת לא צריך מעבד גרפי יותר מבסיסי והדגם פרו הוא תואם בול לזה

רק עשיתי WIPE DISK בטעות בתוכנה אמור להיות דרך לכתוב את זה בחזרה
אולי הוא התנתק באמצע התהליך או שעצרת אותו?
בגדול דיסקי און קי לא בנויים למחיצות ומשחקים כאלה והרבה נדפקים כשמתחילים עם זה.

תודה לעונים
תוכלו לשים לי קישורים לרכישה?

מי שרגיל שנים ל-15.6 אינצ' ירגיש את ההבדל בירידה ל-14 אינצ'? קריטי?
לא עוסק בגרפיקה.

זה תלוי למה צריך אם זה לתכנות מאד קריטי רזולציית מסך אבל אם זה לחובבנות או לכתיבת חידושי תורה הגודל לא ממש משמעותי דף A4 בערך זה מחשב 15.6 כך שדף A5 כצת יותר זה 14 אינטש תעשו חישוב

אמת הדבר טעות בידי
עכשיו לקחתי דף ומדדתי 15.6
זה דףA4
+6-7 ס"מ

הכי פשוט...
כדי להמיר מאינצ'ים לסנטימטרים, פשוט הכפילו את מספר האינצ'ים ב-2.54. לדוגמה, אם יש לך מידה של 5 אינץ', תכפיל את זה ב-2.54 כדי לקבל 12.7 ס"מ.

מי שרגיל שנים ל-15.6 אינצ' ירגיש את ההבדל בירידה ל-14 אינצ'? קריטי?
לא עוסק בגרפיקה.
בוודאי שירגיש
זה הרבה פחות נוח
מסך יותר קטן וזה מורגש
מקלדת יותר קטנה מקשה על ההקלדה.
(אבל קריטי זה לא)

תודה לעונים
תוכלו לשים לי קישורים לרכישה?
מומלץ בחום

בוודאי שירגיש
זה הרבה פחות נוח
מסך יותר קטן וזה מורגש
מקלדת יותר קטנה מקשה על ההקלדה.
(אבל קריטי זה לא)
מצד שני אם זה מחשב נישא שנלקח הרבה ממקום למקום מחוץ לבית, יש גם עדיפות לקטן יותר.

חבר שלי עבר לאחרונה והוא אמר שזה ממש מציק לו....
אולי הוא עוד לא התרגל

כשמתניידים לא מרגישים כמעט שהוא יותר קטן רק כשמשתמשים מרגישים
(אולי מי שאוהב לראות בקטן ולהקליד בקטן יעדיף 14:) )

כאשר המחשב שלי נקנה עם וינדוס.
ועכשיו ארצה לפרמט אותו.
אני יצטרך להקליד קוד מפתח או משהו. או כיוון שזה כבר מותקן על המחשב אז לא.

כאשר המחשב שלי נקנה עם וינדוס.
ועכשיו ארצה לפרמט אותו.
אני יצטרך להקליד קוד מפתח או משהו. או כיוון שזה כבר מותקן על המחשב אז לא.
אם הוא נקנה עם ווינדוס מקורי המפתח צרוב במחשב (יש מקומות שמוכרים עם ווינדוס פרוץ אז זה יכול להיות בעייה)

אני חושבת שזה תלוי איך משתמשים.
אם אוהבים על הברכיים וכזה יותר נח קטן...
או כמוני שאני לוקחת את זה ללימודים יותר נח לי קטן.
ואגב שמעתי את זה מעוד כמה שיש להם 14 אינץ' שזה יותר נח להם.

מחפשת מעבדה אמינה למחשב נייד יקר לנובו יוגה כנראה השתמשתי עם מטען אוניברסלי וזה עשה לו איזה קצר...
לא נדלק
וכן איפה קונים מטען חדש מקורי? או שעדיף לתקן את המטען? (תקלה של חוטים שנגעו אחד בשני לא יודעת מה בדיוק קרה לו...)
באזור המרכז
במחירים סבירים (לא מזמן שילמתי כ-500 על תיקון שפתאום המחשב סרב להידלק עד היום לא הבנתי על מה זה היה)

מומלץ בחום
האם 8 גיגה זיכרון זה מספיק?
לא מידי קצת?

תודה על הקישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה