- הוסף לסימניות
- #1,121
יש את רופוס
איך להכניס כרטיס 64 גיגה לc5
הבנתי שאפשר השאלה איך בדיוק עושים את זה ואם זה לא הורס משהו?
יש את רופוס
מה יכולה להיות הסיבה
שכונן C שמתמלא במהירות בלי סיבה הנראית לעין
מחקתי טמפים
לפני 10 דק' היה לי 30GB פנוי
פתחתי קובץ בפוטושופ (לא ששוקל הרבה)
וישר נחת לי - 4 גיגה
אשמח לפתרונות...
צפה בקובץ המצורף 1594543
כמובןניסיתם לשנות את הגדרת הרזולוציה במערכת שיהיה לפי המסך?
צפה בקובץ המצורף 1596879
אתה מתכוון לומר, שבאמת לא היה משנה במסך הישן שזה היה במהותו יותר רזולוציה, כיון שהיה מכוון על FHD,האיכות בשתיהם זהה. גודל המסך לא. ולכן זה מפריע לך.
זה כמו במקרן. אם מרחיקים את המקרן מהקיר והתמונה גדלה האיכות יורדת למרות שמדובר באותה תמונה ואותו מקרן
פחות הגיוני שזה בעיה במחשב,
יתכן מאד שההתקנה של מערכת ההפעלה לא הייתה כמו שצריך,
דבר ראשון שמומלץ לעשות, להתקין מחדש את חלונות 11 וכמובן גם את אופיס, ולבדוק האם הבעיה נפתרה
גם אני חשבתי, שפחות הגיוני לומר שזה בעיה ביצור ולא בהתקנות, אבל מכיון שלא יכולתי להוכיח את זה לטכנאי, וכמובן שהוא לא שש בכלל לעשות את ההתקנות מחדש, אז הוא נתלה בזה שאולי זה לא בעיה שלו, ויצאתי ממנו עם מחשב חדש, שלא עובד כמו שצריך. (מכיון שלא קניתי המחשב אצלו, הוא אמר לי שהוא לא מטפל בבעיה של יצור, ואני צריך לפנות לבד לחברה).מי התקין את מערכת ההפעלה?
אני אישית ממליץ על ווינדוס 10. כטכנאי אני אומר את זה.
האם התקנת על המחשב תוכנות שלא הורדת מהאתר המקורי שלהם?
יכול להיות בעיה של תכנה פרוצה או תכנה שמישהו העביר לך.
אני לא חושד במחשב. אם כי יכול להיות גם בעיות ייצור, ואז יש לך אחריות. ועדיף לפנות אליהם.
אלא אם כן המחשב הגיע ללא מערכת הפעלה, ואז צריך לבדוק קודם כל את המערכת הפעלה.
אפשר מספר טלפון שלו.ואיפה הוא גר?מצטרף, ממליץ בחום
המשרד שלו, אם אני לא טועה בפרדואפשר מספר טלפון שלו.ואיפה הוא גר?
רחוב פרדואפשר מספר טלפון שלו.ואיפה הוא גר?
תודה רבה וגדולהידוע כאחת החברות הטובות, כמדומני יש חסימה גם מצילום מסך וכולל סיסמא מתחלפת ועוד...TrusCont: Trusted Content Delivery
Copy protect software, documents, images and virtually any data type online and on offline media in minutes. Secure USB Flash Drives, DVDs, Internet downloads and more.www.truscont.com
כאן הביאו פרוץ, לא בדקתי... יש הגנה מצילום מסך (וודאי שלא מושלם כמו הקודם...)
www.prog.co.il
אני מעתיק כל כרטיס של מצלמה למחשב וחוץ מזה מעלה הכל לדרייבלשימוש ביתי.
היה לי כונן חיצוני ויום אחד, בלי סיבה נראית לעין, אי אפשר להשתמש בו.
אז הלכו התמונות, בצער רב.
(טכנאי מחשב אמר שלפתוח אותו יעלה לי במעבדה 1000 ש"ח)
איך אתם מגבים תמונות והסרטות?
לשימוש ביתי.
היה לי כונן חיצוני ויום אחד, בלי סיבה נראית לעין, אי אפשר להשתמש בו.
אז הלכו התמונות, בצער רב.
הכונן החיצוני לא עבד פתאום ביום אחדובאמת, יום אחד הכל הלך...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים