מה יכולה להיות הסיבה
שכונן C שמתמלא במהירות בלי סיבה הנראית לעין

מחקתי טמפים

לפני 10 דק' היה לי 30GB פנוי
פתחתי קובץ בפוטושופ (לא ששוקל הרבה)
וישר נחת לי - 4 גיגה

אשמח לפתרונות...
צפה בקובץ המצורף 1594543

לא קראתי הכל.
אך אשמח לעזור.
אצטרך לשאול אתכם כמה דברים על החומר במחשב, תענו באישי - כי זה אישי.
es0583292679gmail.com

ניסיתם לשנות את הגדרת הרזולוציה במערכת שיהיה לפי המסך?
1710034535186.png

האיכות בשתיהם זהה. גודל המסך לא. ולכן זה מפריע לך.

זה כמו במקרן. אם מרחיקים את המקרן מהקיר והתמונה גדלה האיכות יורדת למרות שמדובר באותה תמונה ואותו מקרן
אתה מתכוון לומר, שבאמת לא היה משנה במסך הישן שזה היה במהותו יותר רזולוציה, כיון שהיה מכוון על FHD,
רק שה-FHD במסך הנוכחי מתפרס ליותר שטח מבמחשב הישן?

פחות הגיוני שזה בעיה במחשב,

יתכן מאד שההתקנה של מערכת ההפעלה לא הייתה כמו שצריך,
דבר ראשון שמומלץ לעשות, להתקין מחדש את חלונות 11 וכמובן גם את אופיס, ולבדוק האם הבעיה נפתרה

מי התקין את מערכת ההפעלה?
אני אישית ממליץ על ווינדוס 10. כטכנאי אני אומר את זה.

האם התקנת על המחשב תוכנות שלא הורדת מהאתר המקורי שלהם?
יכול להיות בעיה של תכנה פרוצה או תכנה שמישהו העביר לך.

אני לא חושד במחשב. אם כי יכול להיות גם בעיות ייצור, ואז יש לך אחריות. ועדיף לפנות אליהם.
אלא אם כן המחשב הגיע ללא מערכת הפעלה, ואז צריך לבדוק קודם כל את המערכת הפעלה.
גם אני חשבתי, שפחות הגיוני לומר שזה בעיה ביצור ולא בהתקנות, אבל מכיון שלא יכולתי להוכיח את זה לטכנאי, וכמובן שהוא לא שש בכלל לעשות את ההתקנות מחדש, אז הוא נתלה בזה שאולי זה לא בעיה שלו, ויצאתי ממנו עם מחשב חדש, שלא עובד כמו שצריך. (מכיון שלא קניתי המחשב אצלו, הוא אמר לי שהוא לא מטפל בבעיה של יצור, ואני צריך לפנות לבד לחברה).
ויתכן שמבחינה הלכתית הוא צודק, כי המוציא מחבירו עליו הראיה.

תודה רבה לכולם! הסתדר!

ידוע כאחת החברות הטובות, כמדומני יש חסימה גם מצילום מסך וכולל סיסמא מתחלפת ועוד...
כאן הביאו פרוץ, לא בדקתי... יש הגנה מצילום מסך (וודאי שלא מושלם כמו הקודם...)
תודה רבה וגדולה

לשימוש ביתי.
היה לי כונן חיצוני ויום אחד, בלי סיבה נראית לעין, אי אפשר להשתמש בו.
אז הלכו התמונות, בצער רב.
(טכנאי מחשב אמר שלפתוח אותו יעלה לי במעבדה 1000 ש"ח)

איך אתם מגבים תמונות והסרטות?

קרה גם לי
ממש מצער...
הכונן החיצוני לא עבד פתאום ביום אחד
הבאנו למעבדה לבדוק והם אמרו שאין מה לעשות וגם זרקו לנו את זה בלי לשאול.. כך שלא יכולתי אפילו לנסות לבדוק בעוד מקום ....

גם אני מצטרפת לשאלה...

לפני כמה שנים גם לנו זה קרה...
היו שם מלא תמונות וסרטונים משפחתיים..
מלא דיסקים שהימרנו ל MP3 ושמרנו...
מלא קבצים למיניהם וכו'...
ובאמת, יום אחד הכל הלך...

הדרך המומלץ לגיבוי שיטת
backup rule 3-2-1
מומלץ לקרוא את המדריך מאיר עיניים של @פרסומון

לשימוש ביתי.
(טכנאי מחשב אמר שלפתוח אותו יעלה לי במעבדה 1000 ש"ח)

איך אתם מגבים תמונות והסרטות?
אני מעתיק כל כרטיס של מצלמה למחשב וחוץ מזה מעלה הכל לדרייב

לשימוש ביתי.
הכונן החיצוני לא עבד פתאום ביום אחד
ובאמת, יום אחד הכל הלך...

בני כמה היו הכוננים?
אמר לי פעם מישהו שכונן מחזיק 10 שנים. ואם כן צריך לגבות לכונן אחר לפחות פעם ב10 שנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה