אני עושה את זה קבוע
עם מסך אחד עם 2 חיבורים
מחשב אחד לVGA מחשב שני לHDMI
ובוררת עם הכפתורים של המסך
(זה עובד לי במסך של דל וגם במסך של לנובו)
זה מה שחיפשתי, לא יודעת למה הכפתורים של המסך שלי ננעלים...
מסך של HP

איזה ווינדוס המחשב?

מה הבעיה לכבות את הוויפי?
בחלק מהראוטרים יש כפתור חיצוני ובאחרים צריך להכנס לממשק.
עוד אופציה זה לעטוף את הוויפי בנייר כסף (אלומיניום חוסם קרינה)
לא יודע איך עוטפים בצורה הרמטית, אם זה חשוב יש לי מודד קרינה ואני יכול לעשות ניסויים על הראוטר שלי ולעדכן מה חוסם הרמטית.
איך לעטוף?

אני כשקניתי את הראוטר הטכנאי המליץ לי ולא הזכיר בכלל קרינה לכבות ולהוציא את הראוטר
וכמו שכבר הזכירו פה זה מאד לא בריא לישון עם פלאפון וכל דבר שיש בו קרינה (לפי ידיעתי שינה עם קרינה יותר משמעותי וכמובן להחשף הרבה לקרינה ברור שמומלץ כמה שפחות...)
גם אם מקשיבים בלילה עםאנטנה בתוך הטלפון?

רבותי!! תרגעו!!
"פליטת הספק של נתב אלחוטי תקני היא בערך 1 חלקי שלוש מאות מפליטת ההספק של טלפון סלולרי.
ועכשיו, כיוון שהמכשיר לא יושב לכם ליד האוזן, עוצמת הקרינה פוחתת כריבוע המרחק ביניכם לבין המשדר.
כל זה גורם לכך שאתם סופגים מהטלפון הסלולרי קרינה בעוצמה הגדולה בהרבה סדרי גודל מאשר הקרינה של רשת אלחוטית.
ולמרות הכל, עדיין אין שום מחקר קונקרטי שמבסס נזק מקרינה של טלפון סלולרי.
ונניח לצורך הדיון שקרינה מטלפון נייד אכן גורמת לנזק שאפשר לראות אותו אחרי 30 שנה.
באמת נראה לכם שקרינה שאתם סופגים מרשת אלחוטית, שהיא חלשה בעוצמתה פי 1000 לפחות מקרינה של טלפון נייד תעשה לכם משהו?
אם כן, אני מציע לכם להוציא מהבית מיקרוגלים, טלפונים אלחוטיים, סלולרים, רשתות אלחוטיות - ואל תשכחו את מנורות הפלואורסנט.
אם יש לכם קתודה במחשב תזרקו אותה גם.
אל תשכחו לצפות את קירות הבית שלכם באלומיניום ולהאריק אותו.
אה, וכן - גם תלבשו על הראש כובעי אלומיניום שחייזרים לא יקראו לכם את המחשבות..."

ב"ה הצלחתי לסדר את הכפתורים במסך, כנראה שבחיבור של 2 הכבלים למסך, המסך ננעל
וכרגע בלחיצת כפתור המסך עובר למחשב השני

תסבירו
איך למה כמה
אני לא מבינה בזה
בכדי להסביר הקדים הקדמה קצרה.
המחשב הוא בעצם חומרה שמותקן עליו תוכנה מאוד משוכללת שנקרא ווינדוס.
בכדי שהמחשב ( החומרה ) תוכל לנצל במקסימליות את החומרה ההיקפית אליו כדוגמת מסך, עכבר, ועוד ועוד ישנם תוכנות שתפקידם לתווך בצורה כמה שיותר טובה בין החומרה הההיקפית למחשב עצמו ( בעצם לוח חשמל - לוח אם בשם מקצועי )התוכנות הללו נקראים דרייברים.
בווינדוס יש מקום שמרכז את הפיקוד על הדרייברים שנקרא " מנהל ההתקנים " בכדי להגיע אליו ניתן לחפש בורת החיפוש של וינדוס - מנהל ההתקנים. במנהל ההתקנים זה מסודר לפי קטגוריה - לדוגמא התקני שמע, התקני תצוגה וכן הלאה.
לחיצה ימנית בעכבר על ההתקן הספציפי ( כמו ההתקן של מסך המחשב ) תביא מספר אופציות, אחד מהם זה עדכון הדריבר להכי מעודכן.

בעדכוני ווינדוס ( אחראי לעדכן את התוכנה שנקראת ווינדוס להכי מעודכן )ניתן לקבל גם דרייברים.
לפעמים צריך לחפש באתר הרשמי של המחשב את הדרייבר המבוקש. וזה כבר הסבר אחר, ואם תצטרכו אשמח להסביר.

יש לי מחשב וינדוס 11, נייד, הרמקולים תמיד עבדו רגיל, עכשיו פתאום נהיה שאני מפעיל סרטון או שיר או כל דבר שדורש שמע, הוא מתחיל ואז פתאום מושתק, ובבדיקה בהגדרות אני רואה שפתאום נוצר סמל של כביכול כמה ערוצים או משהו כזה (מסומן בתמונה מצורפת 1) ובפנים הוא מביא לי לבחור בין כמה רמקולים כביכול (תמונה 2) וכאילו מראה שכל אפליקציה רמקול אחר או משהו כזה (תמונה 3).
אם אני מחליף השמע חוזר לכמה שניות ואז שוב קופץ לשני וחוזר חלילה.
מישהו יודע איך מסדרים את זה? זה באג? וירוס? משהו בהגדרות?.
יש לציין שבאוזניות/רמקול בלוטוס אין שום בעייה
אשמח לתשובה מהירה זה משגע אותי ממש.

:
בעייה שמע 2 .png
בעייה שמע 1.png
בעייה שמע 3.png

תכנס למנהל ההתקנים ותמחק את כל התקני השמע. תעשה הפעלה מחדש הוא אמור להתקין אוטומטית מחדש בתקווה שזה מה שיפתור תבעיה.

יש לי מחשב וינדוס 11, נייד, הרמקולים תמיד עבדו רגיל, עכשיו פתאום נהיה שאני מפעיל סרטון או שיר או כל דבר שדורש שמע, הוא מתחיל ואז פתאום מושתק, ובבדיקה בהגדרות אני רואה שפתאום נוצר סמל של כביכול כמה ערוצים או משהו כזה (מסומן בתמונה מצורפת 1) ובפנים הוא מביא לי לבחור בין כמה רמקולים כביכול (תמונה 2) וכאילו מראה שכל אפליקציה רמקול אחר או משהו כזה (תמונה 3).
אם אני מחליף השמע חוזר לכמה שניות ואז שוב קופץ לשני וחוזר חלילה.
מישהו יודע איך מסדרים את זה? זה באג? וירוס? משהו בהגדרות?.
יש לציין שבאוזניות/רמקול בלוטוס אין שום בעייה
אשמח לתשובה מהירה זה משגע אותי ממש.

:צפה בקובץ המצורף 1483863צפה בקובץ המצורף 1483862צפה בקובץ המצורף 1483864
גם לי זה ככה ואין לי שום בעיה בשמע

תכנס למנהל ההתקנים ותמחק את כל התקני השמע. תעשה הפעלה מחדש הוא אמור להתקין אוטומטית מחדש בתקווה שזה מה שיפתור תבעיה.
עשיתי את זה ובינתיים הבעייה נפתרה.
הסרתי מנהל התקן שמע של הרמקולים והפעלתי מחדש, לתשומת לב @מאזדה .
תודה רבה לכולם

אחרי התקנה של ווינדוס 10, המחשב לא מזהה את הסורק אבל כן מזהה את המדפסת, לא משתמשת באלחוטי, ולא מצליחה להתחבר לסורק,
יש לכם רעיון למה זה קורה? ניסיתי להסיר התקן ועדיין לא עזר,
אשמח לעזרתכם, תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה