- הוסף לסימניות
זה מה שחיפשתי, לא יודעת למה הכפתורים של המסך שלי ננעלים...אני עושה את זה קבוע
עם מסך אחד עם 2 חיבורים
מחשב אחד לVGA מחשב שני לHDMI
ובוררת עם הכפתורים של המסך
(זה עובד לי במסך של דל וגם במסך של לנובו)
מסך של HP
זה מה שחיפשתי, לא יודעת למה הכפתורים של המסך שלי ננעלים...אני עושה את זה קבוע
עם מסך אחד עם 2 חיבורים
מחשב אחד לVGA מחשב שני לHDMI
ובוררת עם הכפתורים של המסך
(זה עובד לי במסך של דל וגם במסך של לנובו)
איך לעטוף?מה הבעיה לכבות את הוויפי?
בחלק מהראוטרים יש כפתור חיצוני ובאחרים צריך להכנס לממשק.
עוד אופציה זה לעטוף את הוויפי בנייר כסף (אלומיניום חוסם קרינה)
לא יודע איך עוטפים בצורה הרמטית, אם זה חשוב יש לי מודד קרינה ואני יכול לעשות ניסויים על הראוטר שלי ולעדכן מה חוסם הרמטית.
גם אם מקשיבים בלילה עםאנטנה בתוך הטלפון?אני כשקניתי את הראוטר הטכנאי המליץ לי ולא הזכיר בכלל קרינה לכבות ולהוציא את הראוטר
וכמו שכבר הזכירו פה זה מאד לא בריא לישון עם פלאפון וכל דבר שיש בו קרינה (לפי ידיעתי שינה עם קרינה יותר משמעותי וכמובן להחשף הרבה לקרינה ברור שמומלץ כמה שפחות...)
בכדי להסביר הקדים הקדמה קצרה.תסבירו
איך למה כמה
אני לא מבינה בזה
גם לי זה ככה ואין לי שום בעיה בשמעיש לי מחשב וינדוס 11, נייד, הרמקולים תמיד עבדו רגיל, עכשיו פתאום נהיה שאני מפעיל סרטון או שיר או כל דבר שדורש שמע, הוא מתחיל ואז פתאום מושתק, ובבדיקה בהגדרות אני רואה שפתאום נוצר סמל של כביכול כמה ערוצים או משהו כזה (מסומן בתמונה מצורפת 1) ובפנים הוא מביא לי לבחור בין כמה רמקולים כביכול (תמונה 2) וכאילו מראה שכל אפליקציה רמקול אחר או משהו כזה (תמונה 3).
אם אני מחליף השמע חוזר לכמה שניות ואז שוב קופץ לשני וחוזר חלילה.
מישהו יודע איך מסדרים את זה? זה באג? וירוס? משהו בהגדרות?.
יש לציין שבאוזניות/רמקול בלוטוס אין שום בעייה
אשמח לתשובה מהירה זה משגע אותי ממש.
:צפה בקובץ המצורף 1483863צפה בקובץ המצורף 1483862צפה בקובץ המצורף 1483864
סורק במדפסתאיזה סורק?
איך הוא מחובר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים