- הוסף לסימניות
זה באמת מסוכן?
אני יושנת בחדר עם הראוטר ממש קרוב לראש...
אף פעם לא חשבתי על זה
תנסה להוסיף משתמש מנהל ע"י דיסק חיצונישלום וברכה.
כדי ליצור בקרת הורים על המחשב חיברתי את המחשב לחשבון מייקרוסופט שלי.
כלומר, שיניתי מחשבון מקומי לחשבון אונליין.
את אותו דבר עשיתי בעבר על מחשב אחר והכל עובד עדיין פיקס.
חיברתי מחשב חדש לחשבון שלי. לאחר כיבוי והדלקת המחשב, הוא מגיע עד למקום בו אפשר ללחוץ היכנס.
אני לוחץ על היכנס ושום דבר לא קורה. בצד למטה מופיעים שתי החשבונות אבל לאף אחד מהם הוא לא נכנס.
כיביתי אלף פעם. ניתקתי את כבל הרשת. כלום. מגיע עד היכנס. ולא ממשיך.
לאחר שיטוט באינטרנט ניסיתי:
להיכנס במצב בטוח. לא עזר.
אתחול ללא מחיקת קבצים (לחצתי שיפט בהדלקה מחדש של המחשב) לא עזר.
נכנסתי לCMD יצרתי חשבון אורח. הוא אומר לי משהו שאין לי גישה לקבוצה.
כאן אני אוחז.
אבוד ומפוחד משאר חברי הצוות.
עד היום חשבתי שאני בדרך להיות טכנאי. מסתבר שאני בדרך אבל לא יודע לאן.
תודה מראש
בוא נהיה יותר ממוקדים:שלום רב.
התייעצות.
מקווה שזאת לא עבירה על חוקי הפורום.
אני אוהב טכנולוגיה.
קונה טאבלט חדש, לפני כל דבר אני יושב בלי סוף על ההגדרות מנסה להבין מה כל אחת עושה.
הגיע מחשב חדש למוסד, ישר מתקין תוכנות ומחפש מה עוד ניתן לעשות בתחום הטכנולוגי הרבה יותר מהתחום הבידורי.
אוהב לפתור בעיות.
מתקין ווינדוס.
מתקין תוכנות.
כל בעיה (שקרתה שלא באשמתי) אני אוהב לפתור.
אוהב לכתוב משימות קלות בCMD.
ובכללי מרגיש שיש לי יותר ידע טכנולוגי מהאדם הממוצע.
אז תכנות קורץ, אבל נראה לי קצת כבד עלי, לכתוב מילים באנגלית בלי סוף...
חשבתי אולי טכנאי מחשבים
או משהו יותר מכובד כגון -IT
השאלות שלי הן אלו:
א. האם זה נכון ללמוד להיות טכנאי מחשבים? איך לומדים את זה בכלל?
ב. מה אתם הייתם ממליצים לי ללמוד?
ג. אין לי כסף להוצאות האלו, יש דרך קלה ומושגת ללמוד דברים כאלו?
תודה ענקית מראש.
בגדול מה שבנתי הוא משיכה לתחופ הטכנאי מחשבים, מנהל רשת, שרתים, ואבטחת מידע.לא זכיתי להתנסות בכל הרשימה הזו.
אבל נראה לי שפחות ביצירת תוכנות ותכנות.
יותר בכ-ל השאר.
אולי כדאי לבדוק את האפשרות של יישום סיילספורס..אז תכנות קורץ, אבל נראה לי קצת כבד עלי, לכתוב מילים באנגלית בלי סוף...
www.prog.co.il
אתה לא צריך כסף.שלום רב.
התייעצות.
מקווה שזאת לא עבירה על חוקי הפורום.
אני אוהב טכנולוגיה.
קונה טאבלט חדש, לפני כל דבר אני יושב בלי סוף על ההגדרות מנסה להבין מה כל אחת עושה.
הגיע מחשב חדש למוסד, ישר מתקין תוכנות ומחפש מה עוד ניתן לעשות בתחום הטכנולוגי הרבה יותר מהתחום הבידורי.
אוהב לפתור בעיות.
מתקין ווינדוס.
מתקין תוכנות.
כל בעיה (שקרתה שלא באשמתי) אני אוהב לפתור.
אוהב לכתוב משימות קלות בCMD.
ובכללי מרגיש שיש לי יותר ידע טכנולוגי מהאדם הממוצע.
אז תכנות קורץ, אבל נראה לי קצת כבד עלי, לכתוב מילים באנגלית בלי סוף...
חשבתי אולי טכנאי מחשבים
או משהו יותר מכובד כגון -IT
השאלות שלי הן אלו:
א. האם זה נכון ללמוד להיות טכנאי מחשבים? איך לומדים את זה בכלל?
ב. מה אתם הייתם ממליצים לי ללמוד?
ג. אין לי כסף להוצאות האלו, יש דרך קלה ומושגת ללמוד דברים כאלו?
תודה ענקית מראש.
אולי אין כמעט קליטה, והסטיק מתאמץ מאוד לקלוט. ולכן זה מתחמם.המחשב שלי מחובר לאינטרנט ע" סטיק ומידי פעם גם הנורית חוזרת לאדום מה שאומר שהוא מתנתק מהרשת, וגם כשאני נוגע בו הוא ממש ממש רותח! האם הבעיה היא בסטיק שצריך החלפה או שיש פתרון אחר?
כמה נראה לך עולה להחליף את שתיהם?המיקרופון והמצלמה נמצאים על אותו לוח
אם שניהם התקלקלו סביר להניח שהבעיה היא חומרתית
לא יודע כמה אצל אחריםכמה נראה לך עולה להחליף את שתיהם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים