יש איזה מגבלה מה להוסיף או שאני יכול לקנות מה שיש

אין מגבלה מבחינת הגודל אבל כן מבחינת הדור והמהירות אם זה דור חדש לא יעבוד על ישן
וישן כן יעבוד על חדש
מבחינת מהירות הזיכרון יעבוד על פי המהירות של הכרטיס "הכי נמוך"
ואין לי מושג למה מה שקראתי במשך השנים עדיף שיהיה אותו חברה (כמובן שאותו הדגם תמיד עדיף ומובן גם למה אבל גם אם זה לא אותו הדגם עדיף אותו חברה לא יודע למה)

זה מה שיש לי כרגע מה מומלץ לקנות ?
GeIL® White Dragon™ 16GB DDR4 3000Mhz 10-Layer

אני לא מוצא לקנות את אותו חברה יש משהו אולי דומה

זיכרון ‏למחשב נייח 16GB 3000Mhz G.Skill F4-3000C16D-16GISB​

זה יהיה בסדר?

מעיון בתמונה יש הבדל בתמיכה בחיבורים אם הדיסק שלך הוא SATA הוא לא נתמך בכל החיבורים אלא רק בחלק
(אגב מהירות של SATA היא פחותה משמעותית!! המהירות המרבית שלו שלו היא 500 מגה)

אני לא מוצא לקנות את אותו חברה יש משהו אולי דומה

זיכרון ‏למחשב נייח 16GB 3000Mhz G.Skill F4-3000C16D-16GISB​

זה יהיה בסדר?
בדיוק מה שכתבתי קודם זה יהיה מצויין
אבל עדיין עדיף אותו הדגם המדוייק ונראה לי שבחיפוש בשופינג גוגל תמצאי את זה די בקלות)

שלום וברכה
אשמח לחוו"ד >
1) יש לי כונן ssd m.2
ואני רוצה לחבר אותו למחשב אך יש לי שני מקומות לחבר את זה בלוח אם
מה המקום הנכון? האם יש הבדל בניהם?
(הדגם של הלוח אם הוא אסוס z270g )
זה הלוח אם שלי:
צפה בקובץ המצורף 1518995

2) שאלה נוספת יש לי מקום בלוח אם ל4 כרטיסי ddr 4
כרגע מותקן 2x8 GeIL® White Dragon™ 16GB DDR4 3000Mhz 10-Layer
איך אני יכולה להגדיל את זה?
האם ניתן להוסיף עוד 2x8 או להחליף ל16x2?

בתודה מראש.
לגבי הדיסק - בדרך כלל ההמלצה היא על מה שקרוב יותר למעבד (פיזית)
לגבי הזיכרון - אפשר כל זיכרון אלא שיש הגבלה מחייבת - שהחדש יהיה גם כן DDR4
המלצות נוספות הם שהמהירות תהיה זהה (כלומר 3000 מ"ה) ושהתזמונים (latency) יהיו שווים
שני האחרונים מומלצים אבל לא מחייבים כי המחשבים היום יודעים להוריד את המהירות של הזיכרון המהיר יותר לזו של האיטי יותר כדי להשוות ביניהם
בקיצור. מומלץ משהו מפה

יש לי דיסק און קי של 64 ג'יגה שנקנה בארה"ב שכל כמה פעמים שמכניסים למחשב דורש לאתחל עשיתי אתחול יסודי יותר עזר ליותר זמן ויש לי עליו חומרים חשובים. יש דרך להוציא את החומרים ולתקן את הדיסק און קי?
בלי איש מקצוע

שלום,
דיסק קשיח חיצוני שמכניסה למחשב ואין תגובה במשך שעה לפחות... רק חושב. בסייר הקבצים מופיע הסימון שלו אך ללא הפס של התוכן? מה זה אומר? מה אפשר לעשות?
נא עזרתכם בדחיפות, כמעט טרה של חומר חשוב וקריטי ביותר.
תודה רבה

שלום,
דיסק קשיח חיצוני שמכניסה למחשב ואין תגובה במשך שעה לפחות... רק חושב. בסייר הקבצים מופיע הסימון שלו אך ללא הפס של התוכן? מה זה אומר? מה אפשר לעשות?
תודה רבה
@משחזר מידע

שלום,
תודה רבה
אני באותה סירה.

דיסק קשיח חיצוני שמכניסה למחשב ואין תגובה
אם לא נפל או קבל מכה
מה רואים בניהול דיסקים?
ודוח הSMART?

במשך שעה לפחות...
אם הבעיה היא פיזית עקב מכה או נפילה
להשאיר מחובר במשך שעה זאת התעללות רצינית עם הדיסק שיכול לגרום לאיבוד חומר

מאתמול בערב הסימון של הכבר לא עובד לי במחשב, כיביתי את המחשב, אולי הוא צריך מנוחה או משהו, אבל לא. עד עכשיו אין לי עכבר במחשב.
מישהו יודע מה אפשר לעשות? בהגדרות העכבר מוגדר כפעיל.
יש משהו נוסף שאפשר לבדוק?

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה