משחזר מידע
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
ההבדל הוא רק בגודל הפיזי של הדיסק באחד מהם אפשר עד אורך 80 השני עד 110מה המקום הנכון? האם יש הבדל בניהם?
אפשר גם וגםהאם ניתן להוסיף עוד 2x8 או להחליף ל16x2?
ההבדל הוא רק בגודל הפיזי של הדיסק באחד מהם אפשר עד אורך 80 השני עד 110מה המקום הנכון? האם יש הבדל בניהם?
אפשר גם וגםהאם ניתן להוסיף עוד 2x8 או להחליף ל16x2?
בדיוק מה שכתבתי קודם זה יהיה מצוייןאני לא מוצא לקנות את אותו חברה יש משהו אולי דומה
זיכרון למחשב נייח 16GB 3000Mhz G.Skill F4-3000C16D-16GISB
זה יהיה בסדר?
לגבי הדיסק - בדרך כלל ההמלצה היא על מה שקרוב יותר למעבד (פיזית)שלום וברכה
אשמח לחוו"ד >
1) יש לי כונן ssd m.2
ואני רוצה לחבר אותו למחשב אך יש לי שני מקומות לחבר את זה בלוח אם
מה המקום הנכון? האם יש הבדל בניהם?
(הדגם של הלוח אם הוא אסוס z270g )
זה הלוח אם שלי:
צפה בקובץ המצורף 1518995
2) שאלה נוספת יש לי מקום בלוח אם ל4 כרטיסי ddr 4
כרגע מותקן 2x8 GeIL® White Dragon™ 16GB DDR4 3000Mhz 10-Layer
איך אני יכולה להגדיל את זה?
האם ניתן להוסיף עוד 2x8 או להחליף ל16x2?
בתודה מראש.
@משחזר מידעשלום,
דיסק קשיח חיצוני שמכניסה למחשב ואין תגובה במשך שעה לפחות... רק חושב. בסייר הקבצים מופיע הסימון שלו אך ללא הפס של התוכן? מה זה אומר? מה אפשר לעשות?
נא עזרתכם בדחיפות, כמעט טרה של חומר חשוב וקריטי ביותר.
תודה רבה
אני באותה סירה.שלום,
דיסק קשיח חיצוני שמכניסה למחשב ואין תגובה במשך שעה לפחות... רק חושב. בסייר הקבצים מופיע הסימון שלו אך ללא הפס של התוכן? מה זה אומר? מה אפשר לעשות?
נא עזרתכם בדחיפות, כמעט טרה של חומר חשוב וקריטי ביותר.
תודה רבה
אם לא נפל או קבל מכהדיסק קשיח חיצוני שמכניסה למחשב ואין תגובה
אם הבעיה היא פיזית עקב מכה או נפילהבמשך שעה לפחות...
כתבתם כבר בשרשור אחר שהמחשב לא מזהה כלל את הדיסק
כשהדיסק לא מזוהה כלל אין מצב לראות את דוח הSMART ברמת מחשבבדקתי הוא לא עולה
אז מה עושים?כתבתם כבר בשרשור אחר שהמחשב לא מזהה כלל את הדיסק
כשהדיסק לא מזוהה כלל אין מצב לראות את דוח הSMART ברמת מחשב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים