צריך צילום של המסך הכחול
במסך כתוב מה הבעייה וכן קוד שגיאה
(רק היום סידרתי למישו מסך כחול שסך הכל הדרייבר של המצלמה היה בעייתי)

צריך צילום של המסך הכחול
במסך כתוב מה הבעייה וכן קוד שגיאה
(רק היום סידרתי למישו מסך כחול שסך הכל הדרייבר של המצלמה היה בעייתי)
איך אפשר לצלם כשאפילו העכבר לא זז?
כתוב משהו שהמחשב נכנס לתוך שגיאה וצריך ריסטרט.
ואז הוא עוצר, מופעל מחדש, ומציע לי שתי אופציות: או כיבוי או לתקן.
ובאופציות של התיקון אך אחת לא עובדת,
חוץ משתי אופציות שאחת מהן מביאה לכתוב קוד שאין לי שמץ מהו,
והשניה- לשנות את ההגדרות, שגם אני לא יודעת למה לשנות..
ניסיתי להפעיל על מצב בטוח ולא הצלחתי.

מצלמה בפלאפון (מאן דכר שמיא)
מצלמה דיגיטלית.. (אולי פילים??)

מצלמה בפלאפון (מאן דכר שמיא)
מצלמה דיגיטלית.. (אולי פילים??)
1707083960568.png

נערך לאחרונה ב:
למיטב ידעתי צריך להתקין ווינדוס מחדש.
יש באג במערכת הפעלה
אבל וכאן האבל הגדול יש אופציה שהחומר לא ימחק ורק הווינדוס יותקן מחדש.

תבדקו אם משהו מקצועי שמבין.שלא סתם יאמר לכם להתקין והכל ימחק.
לחבר שלי זה קרה וחבר שלו סידר לו בלי שימחק.

בכל מקרה אינני לוקח אחריות תבדו עם משהו מקוצועי שמבין וח אחושב שמבין.

לא תמיד חייבים להתקין מחדש
חשוב קוד שגיאה...

שלום לכולם.
אשמח לשמוע מהטכנאים שביננו או מבעלי ניסיון.

מסך שחטף מכה ורואים שקיבל שבר. התחיל לרצד ולא ראוי לשימוש.

מדובר במסך יקר. סדרה u של דל. גודל 27"

האם יש אפשרות לתקן וכמה יעלה?

תודה מראש!

אני עובד עם נייד של לנובו x230 ומחבר את הכבל רשת פיזית לנייד כך החיבור יותר יציב.
אבל הקצה של הכבל כל הזמן בורח לי מהשקע שלו במחשב בכל תזוזה של המחשב.
יש לזה פיתרון? איזה תופסן? תודה רבה

בעיקרון אמור להיות תפסן לכל כניסת RJ45 הרבה פעמים התפסן שעל הכבל נשבר או נהרס תבדוק אפי' בצד השני של הכבל אם יש לו תפסן ותהפוך אותו.

שבוע שעבר ניסיתי להיכנס ל-windows update והוא לא נכנס, (נקודות נוסעות בחלק העליון)
כבר נתנו לי כמה דברים לעשות וכלום לא עזר, חשוב לציין שלא עשיתי שום דבר זה עבד מצוין עד עכשיו
וכשניסיתי להיכנס לתוכנת "בדיקת בריאות מחשב" הוא גם לא נפתח, אשמח לעזרה מהמומחים וממנוסים בענין, תודה.

I7 10700K :מעבד
Gigabyte z490 Vision :לוח אם
3080 Geforce :כרטיס מסך
Kingstone 2x16gb dual channel 3600 :זיכרון
ASUS 800 Platinum :ספק כח
Corsair 500d :מארז

תודה!

נשמע כמו מחשב מושקע
לדעתי שוה יותר
תלוי כמובן איזה SSD ועוד כמה דברים אבל עם חומרה כזאת כמעט בטוח שהוא ברמה גבוהה

• תודה
Reactions: GRN
זה דבר מועיל מאד. אבל זה מועיל רק כל זמן שאני פותח את זה מתוך הסייר קבצים, אבל בדרך כלל כשאני פותח משהו, אני מחפש דרך התוכנה everythink ואז פותח, אז זה פותח לי בחלון חדש.

האם יש פתרון לזה??

מחשב נייח,
ללא התראה פתאום היציאות יו אס מתנתקות כל אחת בתור שלה לפי המצב רוח, גם מקדימה וגם מאחורה, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר.
אדגיש לא כולם מתנתקות כאחד , אלא אחד אחרי השני כמה ימים וכולם מתנתקות, ועוד אדגיש שלאחר ניתוק לא מועיל גם להחזיר.

@משחזר מידע

יש דרך להציל חומר מדיסק קשיח חיצוני שעבר בטעות אתחול+ שינוי מערכת קבצים + הדבקה של קבצים אחרים לדיסק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה