מה הדגם של הדיסק
תעלה צילומ של crystaldiskinfo

התוכנה לא מצליחה לראות את הדיסק הזה

מדובר על sandisk

1707651954939.png

מה הדגם של הדיסק
תעלה צילומ של crystaldiskinfo

התוכנה לא מצליחה לראות את הדיסק הזה

מדובר על sandisk
משו לא מסתדר
אם זה דיסק חיצוני כמו SSD/NVMe/HDD אין סיבה שCrystal לא יראה אותו
ואם מדובר בדיסק אונקי אז זה לא דיסק "קשיח" חיצוני

משו לא מסתדר
אם זה דיסק חיצוני כמו SSD/NVMe/HDD אין סיבה שCrystal לא יראה אותו
ואם מדובר בדיסק אונקי אז זה לא דיסק "קשיח" חיצוני

טעות שלי (לא ראיתי את הדיסק בעיניים הכל דרך חיבור מרוחק) מדובר בדיסק אונ קי בנפח של 250 ג'ב..

תודה רבה
עזרת לי בקלות, אכן הבעיה הייתה שצד אחד של התפסן בכבל לא תקין הפכתי והכל התהפך לטובה.

דחוף צריכה מנהל התקן או דרייבר מתאים לכונן קשיח ssd sata.
מי שיש לו בבקשה שישלח לי דרך המייל yn418231 שטרודל ג'ימל .
תודה

דחוף, מחפשת טכנאי מחשבים בבני ברק.
אשמח להמלצה + טלפון\ פרטי התקשרות\ מייל וכו'.

קניתי מחשב חדש.
המחשב הישן היה ברזולוציה 3200–1800 (משהו כזה) והמחשב החדש זה ברזלוציה רגילה של FHD.
אבל, גם במחשב הישן זה היה מוגדר בתצוגה רק על FHD, לכן חשבתי שאין שום משמעות לזה שיש למסך רזולוציה גבוהה יותר.

כעת אני רואה שהחדות של המחשב הישן הרבה פחות מהמחשב הישן, וזה מפריע לי מאד.
אז אני רוצה לדעת האם אכן זה שהמחשב הישן היה במהותו ברזלוציה גבוהה, לכן זה היה חד יותר, או שבאמת לא זו ההבדל והבעיה.
מחשב ישן
מחשב חדש

קניתי מחשב חדש.
המחשב הישן היה ברזולוציה 3200–1800 (משהו כזה) והמחשב החדש זה ברזלוציה רגילה של FHD.
אבל, גם במחשב הישן זה היה מוגדר בתצוגה רק על FHD, לכן חשבתי שאין שום משמעות לזה שיש למסך רזולוציה גבוהה יותר.

כעת אני רואה שהחדות של המחשב הישן הרבה פחות מהמחשב הישן, וזה מפריע לי מאד.
אז אני רוצה לדעת האם אכן זה שהמחשב הישן היה במהותו ברזלוציה גבוהה, לכן זה היה חד יותר, או שבאמת לא זו ההבדל והבעיה.
מחשב ישן
מחשב חדש

יש לי בעיה דומה,
המחשב מביא למסך כחול אבל לא בדיוק אותו דבר...
מישהו יכול להגיד לי מה צריך לעשות אם אני אעלה צילום מסך?

זה וינדוס 10?
העדכון האחרון שלהם היה חתיכת באג רציני..
הוא נתקע באמצע ההתקנה שלו ויוצר בעיות שוב ושוב.. לי זה קרה
וזה התאפס רק לאחר שהסרתי את העדכונים הבעיתים ועצרתי את וינדוס מלעדכן אוטומטית.

בכללי ניתן לכתוב את שורת הבעיה שרשומה בשורה האחרונה של המסך הכחול .. בגוגל
ומשם יהיה קל יותר לגלות מהו הבאג..

מסך כחול יכול לנבוע גם מבעיה של חומרה וגם מבעית תוכנה, לכן עדיף טכנאי שיטפל בזה בצורה טובה.

אפשר לפנות אלי

אשמח לדעת איפה רוכשים מכשיר כזה,
והאם השתמשתם בו פעם כמשחק קבוצתי, ואם כן - איך היה?

אשמח לדעת איפה רוכשים מכשיר כזה,
והאם השתמשתם בו פעם כמשחק קבוצתי, ואם כן - איך היה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה