אנטיוירוס (לא מומלץ, האמת...)avast
מה ההודעה שקבלת?איך עושים את זה?
בדרך הרגילה של לחצן ימני > המרה - זה לא עבד
להקליט קצת מסובך לי כרגע.כדאי שתפרטו יותר, כי התגובה הראשונית שלי הייתה 'וואוו איך אתם חיים', אבל כנראה זה לא בדיוק מה שחשבתי אז תפרטו אם מדובר רק בהדלקה או כל זמן שהמחשב דלוק, ואם אתם מזהים את מקור הצפצוף וכן, אפשר גם להוסיף הקלטה אם קשה לכם להסביר ולהגדיר.
פקודה ב CMD ללא פירמוטאיך עושים את זה?
אופייני למאוורר עייף, אפשר לנסות לעצור אחד אחד ולראות מאיזה מהם, [אפשר עם האצבע בעדינות, או לנתק את המחבר, עדיף כשהמחשב אינו מחובר לחשמל].הצפצוף הוא יחסית שקט, אך דקיק וצורמני.
מחשב נייח,
ללא התראה פתאום היציאות יו אס מתנתקות כל אחת בתור שלה לפי המצב רוח, גם מקדימה וגם מאחורה, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר.
אדגיש לא כולם מתנתקות כאחד , אלא אחד אחרי השני כמה ימים וכולם מתנתקות, ועוד אדגיש שלאחר ניתוק לא מועיל גם להחזיר.
truscont
האיכות בשתיהם זהה. גודל המסך לא. ולכן זה מפריע לך.קניתי מחשב חדש.
המחשב הישן היה ברזולוציה 3200–1800 (משהו כזה) והמחשב החדש זה ברזלוציה רגילה של FHD.
אבל, גם במחשב הישן זה היה מוגדר בתצוגה רק על FHD, לכן חשבתי שאין שום משמעות לזה שיש למסך רזולוציה גבוהה יותר.
כעת אני רואה שהחדות של המחשב הישן הרבה פחות מהמחשב הישן, וזה מפריע לי מאד.
אז אני רוצה לדעת האם אכן זה שהמחשב הישן היה במהותו ברזלוציה גבוהה, לכן זה היה חד יותר, או שבאמת לא זו ההבדל והבעיה.
מחשב ישן
מחשב חדש
הכל תלוי בכמה ישן ואיזה חלקים יש בויש לי מחשב נייח ישן שלא עובד ,
נראה לכם שיש משהו שירצה לקנות אותו לחלקי חילוף?
הכל תלוי בכמה ישן ואיזה חלקים יש בויש לי מחשב נייח ישן שלא עובד ,
נראה לכם שיש משהו שירצה לקנות אותו לחלקי חילוף?
הצפצוף רציף? אם כן. זה יכול להיות מכל מנוע ישן שנמצא במערכת. בדרך כלל מאוררים.להקליט קצת מסובך לי כרגע.
בכל אופן הצפצוף הוא כל זמן שהמחשב דלוק.
לא מכיר את הצד הטכני של המחשב כך שאיני יודע לזהות את מקור הצפצוף.
הצפצוף הוא יחסית שקט, אך דקיק וצורמני.
מתקבלת ההודע הבאה:פקודה ב CMD ללא פירמוט
convert x: /fs:FAT32
במקום ה x את אות הכונן
תפרמט אותו.CONVERT is not available for EXFAT drives
וואו אני באה לכתוב. קופצת לי אזהרה לפנות הרגע את השטח אחסון שליתלוי במחשב.
אם זה מחשב נייד עם מקום להארד דיסק אחד אז צריך להחליף לאחד גדול יותר.
(יש כאלה שיש להם אפשרות ל2 כוננים, ואז אם אחד פנוי, אפשר להוסיף.)
אם זה מחשב נייח אפשר פשוט להוסיף כוננים כל עוד יש מקום פנוי במארז ולוח האם והספק תומכים בעוד חיבורים.
כל טכנאי...
מאיפה אתם?
כן.וואו אני באה לכתוב. קופצת לי אזהרה לפנות הרגע את השטח אחסון שלי
יש לי טכנאי מהאזור שלי. אני אצטרך לסחוב לו את המחשב???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים