שלום וברכה.
קניתי מחשב קטן מאוד gpd, המקלדת באנגלית. הדבקתי מדבקות לעברית. אך איני מצליח למצוא את האות ף. האם יש למישהו רעיון?

איך נראית המקלדת?
אם יש שלישייה לALT,CTRL ימניים ואז יש שם גם :; אז נראה לי זה על זה

ף אמורה להיות על נקודתיים
בהצלחה

נראה לי בצד ימין ליד המקש של הרווח יש את המקש של : ; אמור להיות באותו מקש את ה ף

וזהו, לא נטענות או נדלקות.
מישהו יודע מה הפתרון?
להטעין הרבה זמן עד שיידלק?

זה לא יעזור נגמר הבטריה

אז מטעינים... לא?!
קרה לי פעם אחת והטענתי הרבה זמן, וחזר לעבוד,
עכשיו זה לא עובד, השאלה אם להמשיך להטעין או שיש פטנט אחר?
החיים של הבטריה נגמרה
לידיעתי אין כזה מושג של להטעין הרבה זמן וזה יחזור לעבוד

AirPods מקורי?

כן.
זה אמור לקרות גם אם זה המקורי?
זה אמור להיות משהו טוב, לא?!
נסו להחליף כבל או ראש
ואפילו הייתי מנסה לחפש מישהו שיש לואת אותו דגם ולנסות רק להכניס את האזניות לקייס שלוולראות אם נטענות
כמובן שאם הן עדיין באחריות פשוט לשלוח ושלום על ישראל

נסו להחליף כבל או ראש
ואפילו הייתי מנסה לחפש מישהו שיש לואת אותו דגם ולנסות רק להכניס את האזניות לקייס שלוולראות אם נטענות
כמובן שאם הן עדיין באחריות פשוט לשלוח ושלום על ישראל
אני אנסה.
תודה!

יש לי דיסק און קי של 14 GB ריק שאני מנסה להעביר אליו סרטון של 6GB ולא עובר
מה יכולה להיות הסיבה ?
1710239565874.png

1710239589909.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה