- הוסף לסימניות
- #1,241
למה?ראשית יש להסיר מיד את MCAFEE,
למה?ראשית יש להסיר מיד את MCAFEE,
למה?
GIGABYTE B760 GAMING DDR4איזה לוח אם
תודה. היא מכובה (DISABLE)אפשרות הRAID צריכה להיות מכובה, כל עוד אתה לא מגדיר אותה עד הסוף אין אתחול.
התקנת את כל הדרייברים של הלוח אם מאתר היצרן?
ככה זה נראה כשהוא מופעל
צפה בקובץ המצורף 1604427
הוא לא נמצא בDISKPARTתבדוק אם אתה רואה אותו בDISKPART
המומחים מציעים להמתין מינימום מספר שעות עד 48 שעות!נשפכו לי מים על המחשב הנייד, בעיקר על האזור של העכבר. ייבשתי מבחוץ והמחשב ב"ה עובד כרגיל. האם יש צורך לכבות, לפרק וכל מה שקראתי באינטרנט? או שאם עובד - עובד ואין סכנה?
אפשר לחבר לחשמל או שכדאי לחכות עוד כמה שעות?
תודה!
אם זה היה מחשב שלי או של מישהו שקרוב אלי? ברור שהייתי מכבה אותו, מפרק, מייבש, בודק שהכל בסדר מבפנים ושהמים לא המשיכו לטייל לכיון הלוח.נשפכו לי מים על המחשב הנייד, בעיקר על האזור של העכבר. ייבשתי מבחוץ והמחשב ב"ה עובד כרגיל. האם יש צורך לכבות, לפרק וכל מה שקראתי באינטרנט? או שאם עובד - עובד ואין סכנה?
אפשר לחבר לחשמל או שכדאי לחכות עוד כמה שעות?
תודה!
-אליה-
תוספי עימוד לוורד
נפתח לי בתיקיה של התוכנות את זה Norton
שאני נכנס בפנים יש תיקיה של קודים {086A63F0-6B13-4F29-01E963}
מה זה????
לא הבנתי כלום....You
מה זה norton?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים