א. הוא מיותר לגמרי! דיפנדר יותר טוב ממנו, אז בשביל מה הוא כאן? חבל על הראם והמעבד שהוא לוקח, חוץ ממה שהוא סתם נודניד לא רצוי ברדיוס.

ב. השיטה שלו לא נכונה, מסרבלת ומעצבנת, ומי שלא יודע להשתמש היא גם מזיקה, היא מסגירה דברים סתם ופתאום דברים לא עובדים! ורק מי שיודע איך משחזר ומחריג.

ג. הוא עולה כסף! ראית פעם מישהו שמשתלט על השטח שלך ועוד מבקש כסף? הם התקינו לך את זה על המחשב בלי רשות ואז מבקשים כסף, זה פרסומת כפויה בשטח גנוב.

ד. אם אתה מחליט לא לשלם, אוהו, חכה לנדנודים שלו ואז תבין...

-------------------

עריכה: כשאתה מסיר, שים לב לשני דברים:

א. הוא לא באמת מסיר את הכל, לכן כדי להסיר עוד כמה דברים יש להסיר דוקא עם רבו, וגם אז סביר להניח שנשארים כמה שאריות.

ב. היישום הזה מורכב משני יישומים, אחד זה האפדייט שלו אני חושב או אולי הסרויס, בכל אופן, את תראה ברבו 2 ששייכים לMCAFEE, תסיר אותם אחד אחרי השני.

שלום, רכשתי מחשב עוצמתי חדש עם 2 כוננים פנימיים זהים 1TB (KIOXIA), על אחד מהם מותקן windows.
הבעיה היא שהכונן השני אינו מזוהה, כלומר:
הוא כן מופיע בBIOS, וגם ב"מנהל ההתקנים",
אך לא מופיע במערכת עצמה (בexplorer) וגם לא ב"ניהול דיסקים" בשום צורה. לא הועילו כל העדכונים, מחיקות והתקנות של הדרייבר... גם לא תוכנה של KIOXIA עצמה (מזהה רק את הראשי).
ניסיתי כל דבר שיכולתי לחשוב ושקראתי עליו, ולא מצאתי פיתרון.

חברת המחשבים אמרה שהכונן מופיע במנהל ההתקנים כך שהוא קיים, ואם אני רוצה שאבוא אליהם עם המחשב...
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי

(אציין שלפי הבנתי אלו דיסקים קשיחים שמורכבים ישירות על לוח האם, בלי כבלים וכדו').

תודה
--
במנהל ההתקנים שניהם מופיעים:

1710802677043.png

אני לא מספיק מבין בזה. אתה אומר שצריך שיהיה מוגדר RAID או שלא. אני גם מבין שזה עלול לפרמט את הכוננים. לא?

אפשרות הRAID צריכה להיות מכובה, כל עוד אתה לא מגדיר אותה עד הסוף אין אתחול.

התקנת את כל הדרייברים של הלוח אם מאתר היצרן?
ככה זה נראה כשהוא מופעל
1710804732107.png

אפשרות הRAID צריכה להיות מכובה, כל עוד אתה לא מגדיר אותה עד הסוף אין אתחול.

התקנת את כל הדרייברים של הלוח אם מאתר היצרן?
ככה זה נראה כשהוא מופעל
צפה בקובץ המצורף 1604427
תודה. היא מכובה (DISABLE)

יש לי את תוכנת העדכונים של GIGABYTE ונתתי לו להתקין כל מה שהוא ביקש.

נערך לאחרונה ב:
הייתי מנסה להתקין את דרייבר הRST NONVMD אבל קשה לי להמליץ לך לעשות את זה כי אני לא בטוח במאה אחוז בהשלכות שלו (יש מצב שיהיה מסך כחול אחרי ההתקנה)

נשפכו לי מים על המחשב הנייד, בעיקר על האזור של העכבר. ייבשתי מבחוץ והמחשב ב"ה עובד כרגיל. האם יש צורך לכבות, לפרק וכל מה שקראתי באינטרנט? או שאם עובד - עובד ואין סכנה?
אפשר לחבר לחשמל או שכדאי לחכות עוד כמה שעות?
תודה!

נשפכו לי מים על המחשב הנייד, בעיקר על האזור של העכבר. ייבשתי מבחוץ והמחשב ב"ה עובד כרגיל. האם יש צורך לכבות, לפרק וכל מה שקראתי באינטרנט? או שאם עובד - עובד ואין סכנה?
תודה!
המומחים מציעים להמתין מינימום מספר שעות עד 48 שעות!
בנוסף מומלץ לייבש אותו באמצעות מייבש שער (טמפרטורה נמוכה ומרחוק)

תודה!
אם זה היה מחשב שלי או של מישהו שקרוב אלי? ברור שהייתי מכבה אותו, מפרק, מייבש, בודק שהכל בסדר מבפנים ושהמים לא המשיכו לטייל לכיון הלוח.

אין איזשהו כלי שיכול לזהות יותר "בכוח" את הכוננים של המחשב?
איך יכול להיות שבמנהל ההתקנים הם נמצאים, וכתוב על שניהם שפועלים כראוי, ובפועל המערכת מתעלמת מהם?
האם יכולה להיות בעיה בגלל שהשמות של הכוננים זהים לגמרי (גם בBIOS)?

1710868906669.png

נערך לאחרונה ב:
טוב, אז לקחתי את המחשב לטכנאי וברוך ה' הכל בסדר. תודה על העצות!

-אליה-

תוספי עימוד לוורד

נפתח לי בתיקיה של התוכנות את זה Norton
שאני נכנס בפנים יש תיקיה של קודים {086A63F0-6B13-4F29-01E963}
מה זה????

You
מה זה norton?

ChatGPT
נורטון הוא חברת תוכנה אמריקאית שמתמחה בפתרונות אבטחת מידע ותוכנות אנטי-וירוס. החברה ידועה בייצור ושיווק מגוון מוצרים לאבטחת מידע, כולל תוכנות אנטי-וירוס, תוכנות גיבוי, ופתרונות אבטחה נוספים למחשבים אישיים ולעסקים. נורטון היא גם מפתחת תוכנות אבטחה עבור מכשירים ניידים וטאבלטים. המוצרים של נורטון מיועדים להגנה על משתמשים מפני וירוסים, תוקפים מקוונים, תוכנות זדוניות ופעילויות אחרות של סייבר.

You
נפתח לי בתיקיה של התוכנות את זה Nortonשאני נכנס בפנים יש תיקיה של קודים {086A63F0-6B13-4F29-01E963}מה זה????

ChatGPT
התיקיה שאתה מתאר מציינת מזהה ייחודי של תוכנה במערכת המחשב. המזהה הזה עשוי להיות חלק מהתקנה של תוכנה מסוימת בשם "Norton". זה עשוי להיות אחד מקבצי התקנה או רכיבים פנימיים של התוכנה.
אין לי את היכולת לקרוא את התוכן המדויק של התיקיה או לזהות בוודאות את התוכנה המדוברת לפי המזהה בלבד. תיקיה כזו עשויה להיות חלק מהתקנה רגילה של תוכנה Norton, אך כדי לוודא זאת ולהבין בדיוק מה התוכנה המדוברת, עליך לבדוק את תוכן התיקיה או לפנות לתמיכה הטכנית של Norton.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה