פשוט מאוד: כנסו להגדרות סאונד ובהגדרה של פלט תבחרו את הרמקולים
יש רק אופציה אחת איפה שסימנתי

1713214655223.png

או שאני לא בהגדרות הנכונות?

קבצים מצורפים

• 1713214512273.png
    1713214512273.png
    KB 100.1 · צפיות: 23
  • 1713214512115.png
    1713214512115.png
    KB 100.1 · צפיות: 24
ההמלצה שלי היא גם להסיר אותו לגמרי ואת כל דומיו החינמיים ולא מטעם אי חבוב הX או משהו דומה וגם בלי להיכנס ליעילות שלו.
אנטי וירוס חינמי בהרבה מקרים מגיע גם עם תפוגה כלומר שיכול להיות שבעוד זמן מה הוא יפסיק לעבוד או יספיק לקבל עדכונים וכו' וכאן נכנס דבר נוסף למשוואה, כאשר מותקן אנטי וירוס חיצוני האנטי וירוס של ווינדוס מנוטרל, ואם כן יכול להיווצר מצב שאין כלל אנטי וירוס.

קניתי מחשב חדש, ואני רוצה להעביר הכל למחשב חדש ולמחוק הכל מהמחשב הישן, לצורך מכירתו.

האם יש למישהו מדריך, או יכול לשתף כאן, איזה תיקיות צריכים להעביר, כדי שיהיה לי כל ההגדרות וכל הדברים הפרטיים שעשיתי בתוכנות וכדו'. (כמובן אני לא מדבר על המסמכים ותמונות וכדו').

איך אני מוחק הכל כדי שלא יישאר זכר למה שהכנסתי. כי לדוגמה, נסיתי למחוק כל המסמכים ותמונות וכדו', ועדיין אני רואה שבשולחן עבודה, וכן בכניסה למחשב ישנם תמונות פרטיות. איפה הם ממוקמים, ואיך אני מוחק אותם, ואת כל שאר הדברים הפרטיים??

שיחזור מחשב להגדרות היצרן אמור למחוק הכל.
מחק את כל הקבצים שלך.
מחק מסל המחזור.
ליתר ביטחון ישנם תוכנות שמוחקות יותר חזק את הקבצים.

ואחר כך שחזר את המחשב להגדרות היצרן עם מחיקת כל הקבצים והתוכנות.
אפשר גם דרך שחזור של windows.
ואפשר ורצוי לשחזר דרך הגדרות המחשב, לפני עליית הביוס [תלוי במחשב וחברה].

העברת הגדרות של תוכנות זה אפשרי רק בתוכנה שמאפשרת לייצא קובץ של ההגדרות.
בלי זה זה יכול מאוד לגרום לבאגים.
כדאי להגדיר כל תוכנה מחדש.

קניתי מחשב חדש, ואני רוצה להעביר הכל למחשב חדש ולמחוק הכל מהמחשב הישן, לצורך מכירתו.

האם יש למישהו מדריך, או יכול לשתף כאן, איזה תיקיות צריכים להעביר, כדי שיהיה לי כל ההגדרות וכל הדברים הפרטיים שעשיתי בתוכנות וכדו'. (כמובן אני לא מדבר על המסמכים ותמונות וכדו').

איך אני מוחק הכל כדי שלא יישאר זכר למה שהכנסתי. כי לדוגמה, נסיתי למחוק כל המסמכים ותמונות וכדו', ועדיין אני רואה שבשולחן עבודה, וכן בכניסה למחשב ישנם תמונות פרטיות. איפה הם ממוקמים, ואיך אני מוחק אותם, ואת כל שאר הדברים הפרטיים??
לשמור את כל ההגדרות אפשרי על ידי העתקת הדיסק הקשיח לדיסק הקשיח השני, אבל לא תמיד זה מומלץ כי וינדוס לא תמיד יתאים מבחינת ביצועים ועוד.
אבל זה יכול להיות שווה לך, וייתכן שיש דרכים לעשות את זה בצורה טובה ( הרבה זמן לא עשיתי את זה ) אם תרצה אוכל לבדוק בשבילך

לשמור את כל ההגדרות אפשרי על ידי העתקת הדיסק הקשיח לדיסק הקשיח השני, אבל לא תמיד זה מומלץ כי וינדוס לא תמיד יתאים מבחינת ביצועים ועוד.
אבל זה יכול להיות שווה לך, וייתכן שיש דרכים לעשות את זה בצורה טובה ( הרבה זמן לא עשיתי את זה ) אם תרצה אוכל לבדוק בשבילך
להעתיק כל הדיסק הקשיח, זה בוודאי מיותר. אבל אני מאמין שיש תיקייה ששם נשמרים כל ההגדרות והשינויים שעשיתי.
לדוגמה, יש לי אוצר החכמה, היה לי הרבה הערות ויצרתי כמה קבוצות של ספרים. וגם מפתחות וכדו'. שום דבר לא עולה במחשב חדש. אז אני מאמין שכל ההגדרות נמצאת איפה שהוא במחשב. (דוקא ניסתי לחפש במחשב ישן ולהעתיק משם, אבל זה לא עזר, לא יודע למה.)

שיחזור מחשב להגדרות היצרן אמור למחוק הכל.
מחק את כל הקבצים שלך.
מחק מסל המחזור.
ליתר ביטחון ישנם תוכנות שמוחקות יותר חזק את הקבצים.

ואחר כך שחזר את המחשב להגדרות היצרן עם מחיקת כל הקבצים והתוכנות.
אפשר גם דרך שחזור של windows.
ואפשר ורצוי לשחזר דרך הגדרות המחשב, לפני עליית הביוס [תלוי במחשב וחברה].
מה זה עליית הביוס?

ביוס זו המערכת ההגדרות הבסיסית של כל מחשב שבין היתר מעלה את הווינדוס מהכונן

מה עושים במחשב נייח שלפתע ביום בהיר הקול נהיה מעוות לגמרי, דומה לקול של ילד מזייף במקהלה משנות ה80.
הבעיה היא לא ברמקולים שעובדים מצוין במחשב אחר.
זה בעיה בהגדרות של המחשב או דפקט בחומרה של המחשב עצמו.
תודה למסייעים.
יש לבדוק מספר דברים:
לנסות להפעיל רמקולים אחרים מאותו כניסה
דרייברים
עדכוני וינדוס

ניסיתי את הראשון.
למעשה היו אכן עדכוני וינדוס, ובמקביל ניקינו את המחשב והכנסנו שוב את החוטים, ואחד מהסגולות הועילו והרמקולים שבו לקול הרגיל.

מחשב נייד נדלק ונשאר על מסך שחור, רק בתנוחות מסוימות הוא נדלק מה לעשות ??

מחשב נייד נדלק ונשאר על מסך שחור, רק בתנוחות מסוימות הוא נדלק מה לעשות ??
יכול להיות שהדסיק קשיח התנתק, או שהוא גוסס.
תעלה תמונה של המסך, אם יש כיתוב..

מחפשת לקנות מחשב נייד בעיקר לוורד ושאר ירקות כשהתכונה העיקרית עבור השימוש בו (למתבגרים בבית) היא היותו חזק ולא רגיש :)
מחפשת להשיג אותו עוד בחול המועד, יש המלצות כאלו?

צרו קשר באישי
או במייל
dov @ dov.co.il
(למחוק רווחים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה