לשמור את כל ההגדרות אפשרי על ידי העתקת הדיסק הקשיח לדיסק הקשיח השני, אבל לא תמיד זה מומלץ כי וינדוס לא תמיד יתאים מבחינת ביצועים ועוד.קניתי מחשב חדש, ואני רוצה להעביר הכל למחשב חדש ולמחוק הכל מהמחשב הישן, לצורך מכירתו.
האם יש למישהו מדריך, או יכול לשתף כאן, איזה תיקיות צריכים להעביר, כדי שיהיה לי כל ההגדרות וכל הדברים הפרטיים שעשיתי בתוכנות וכדו'. (כמובן אני לא מדבר על המסמכים ותמונות וכדו').
איך אני מוחק הכל כדי שלא יישאר זכר למה שהכנסתי. כי לדוגמה, נסיתי למחוק כל המסמכים ותמונות וכדו', ועדיין אני רואה שבשולחן עבודה, וכן בכניסה למחשב ישנם תמונות פרטיות. איפה הם ממוקמים, ואיך אני מוחק אותם, ואת כל שאר הדברים הפרטיים??
להעתיק כל הדיסק הקשיח, זה בוודאי מיותר. אבל אני מאמין שיש תיקייה ששם נשמרים כל ההגדרות והשינויים שעשיתי.לשמור את כל ההגדרות אפשרי על ידי העתקת הדיסק הקשיח לדיסק הקשיח השני, אבל לא תמיד זה מומלץ כי וינדוס לא תמיד יתאים מבחינת ביצועים ועוד.
אבל זה יכול להיות שווה לך, וייתכן שיש דרכים לעשות את זה בצורה טובה ( הרבה זמן לא עשיתי את זה ) אם תרצה אוכל לבדוק בשבילך
מה זה עליית הביוס?שיחזור מחשב להגדרות היצרן אמור למחוק הכל.
מחק את כל הקבצים שלך.
מחק מסל המחזור.
ליתר ביטחון ישנם תוכנות שמוחקות יותר חזק את הקבצים.
ואחר כך שחזר את המחשב להגדרות היצרן עם מחיקת כל הקבצים והתוכנות.
אפשר גם דרך שחזור של windows.
ואפשר ורצוי לשחזר דרך הגדרות המחשב, לפני עליית הביוס [תלוי במחשב וחברה].
BIOSמה זה עליית הביוס?
גם את זה אני לא יודע מה זה...BIOS
מסתבר שאת זה בתמיכה של אוצר החכמה ידעו לעזור לךהיה לי הרבה הערות ויצרתי כמה קבוצות של ספרים. וגם מפתחות וכדו'.
כנראה ברג'סטריאני מאמין שכל ההגדרות נמצאת איפה שהוא במחשב.
יש לבדוק מספר דברים:מה עושים במחשב נייח שלפתע ביום בהיר הקול נהיה מעוות לגמרי, דומה לקול של ילד מזייף במקהלה משנות ה80.
הבעיה היא לא ברמקולים שעובדים מצוין במחשב אחר.
זה בעיה בהגדרות של המחשב או דפקט בחומרה של המחשב עצמו.
תודה למסייעים.
ביוס זו המערכת ההגדרות הבסיסית של כל מחשב שבין היתר מעלה את הווינדוס מהכונן
את שניהם אני לא יודע מה הם.כנראה ברג'סטרי
יכול להיות שהדסיק קשיח התנתק, או שהוא גוסס.מחשב נייד נדלק ונשאר על מסך שחור, רק בתנוחות מסוימות הוא נדלק מה לעשות ??
כשאתה כותב "נדלק" אתה מתכוון שהתצוגה מוראית או שהמחשב נדלק פיזית עם כל המערכת ההפעלה מהתחלה?מחשב נייד נדלק ונשאר על מסך שחור, רק בתנוחות מסוימות הוא נדלק מה לעשות ??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים