אזל מהמלאי...
superprice.co.il
יש שם עוד מחשבים של דל שכן כתוב עליהם שהם מחודשים ועליו כתוב עודפי ייצור אז כנראה שהוא לא מחודשמוזר.
@יהודה התותח יכול להיות שהמחשב מחודש??
כי פה לדוג' זה במחיר קרוב וכתוב שזה מחודש:
ופה המחיר גם לא מופרך, אבל לא כתוב שזה מחודש:![]()
מחשב נייד מחודש DELL 7300 מסך 13.3 מגע מעבד I7 דור 8 זיכרון 16/512
מחשב נייד DELL 7300 עודפי יצור – מסך 13.3 מגע, מעבד I7 דור 8 זיכרון 16/512 כולל חלונות 10 פרו .מחשב נייד מהסדרה העסקית של DELL דגם 7300 עם מסך 13.3 FHD, וגימור פרימיום ציפוי אלומיניום יוקרתיהמחשב הינו ULTRABOOK בגימור פרימיוםמחשב איכותי ומקצועי ועכשיו בגרסה עודפי יצור עם נתונים גבוהים ואחריות 3...www.ace.co.il
ומנגד בכל המקומות יש את אותו התיאור בדיוק.![]()
מחשב נייד DELL 7300 מסך 13.3 מגע מעבד I7-8 זיכרון 16 דיסק 512 WIN10 -
מחשב נייד DELL 7300 עודפי יצור – מסך 13.3 מגע, מעבד I7 דור 8 זיכרון 16/512 כולל חלונות 10 פרו . מחשב נייד מהסדרה העסקית של DELL דגם 7300 עם מסך 13.3 FHD, וגימור פרימיום ציפוי אלומיניום יוקרתי המחשב הינו ULTRABOOK בגימור פרימיום מחשב איכותי ומקצועי ועכשיו בגרסה עודפי יצור עם נתונים גבוהים ואחריות...superprice.co.il
מישהו שמבין יכול להבהיר לי עד כמה הדור של המעבד משמעותי כרגע יש לי i5 דור 12 אם אני קונה i7 דור 8 ירדתי או עליתי?שימו לב זה i7 דור 8! קצת ישן
עדיף את המחשב שיש לך עכשיו.מישהו שמבין יכול להבהיר לי עד כמה הדור של המעבד משמעותי כרגע יש לי i5 דור 12 אם אני קונה i7 דור 8 ירדתי או עליתי?
צריך להיות עובד במקום העבודה שמאוגד בהסתדרות העובדיםצהרים טובים,
האם גם אני יכולה לקנות את החשב במחיר הנ"ל ?
איך עושים מועדון ביחד ?
תודה
המעבד שהשוות הוא של מחשב נייח שהוא הרבה יותר חזק משל נייד.ניתן לראות כאן השוואה בין המעבדים שהנטייה היא לi5 דור 12:
אי אפשראולי שוה לקנות בנפרד מעבד יותר חדש?
משמעותי מאאאווד. מבחינת המעבד ירדת והרבה, אבל כנראה שהמשב שלך לא מהסדרה הזו אז זה יהיה שונה. בכל מקרה אם אתה קונה להשתדרג אז זה לא שדרוג.מישהו שמבין יכול להבהיר לי עד כמה הדור של המעבד משמעותי כרגע יש לי i5 דור 12 אם אני קונה i7 דור 8 ירדתי או עליתי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים