קבצים מצורפים

• 1718623120539.png
    1718623120539.png
    KB 53.1 · צפיות: 33
מוזר.
@יהודה התותח יכול להיות שהמחשב מחודש??
כי פה לדוג' זה במחיר קרוב וכתוב שזה מחודש:
ופה המחיר גם לא מופרך, אבל לא כתוב שזה מחודש:
ומנגד בכל המקומות יש את אותו התיאור בדיוק.

מוזר.
@יהודה התותח יכול להיות שהמחשב מחודש??
כי פה לדוג' זה במחיר קרוב וכתוב שזה מחודש:
ופה המחיר גם לא מופרך, אבל לא כתוב שזה מחודש:
ומנגד בכל המקומות יש את אותו התיאור בדיוק.
יש שם עוד מחשבים של דל שכן כתוב עליהם שהם מחודשים ועליו כתוב עודפי ייצור אז כנראה שהוא לא מחודש

מישהו שמבין יכול להבהיר לי עד כמה הדור של המעבד משמעותי כרגע יש לי i5 דור 12 אם אני קונה i7 דור 8 ירדתי או עליתי?
עדיף את המחשב שיש לך עכשיו.
הדור מראה על מחשב יותר חדש.
ניתן לראות כאן השוואה בין המעבדים שהנטייה היא לi5 דור 12:

אולי שוה לקנות בנפרד מעבד יותר חדש?
מישהו יודע לומר מה הסדר גודל של המחירים?

צהרים טובים,

האם גם אני יכולה לקנות את החשב במחיר הנ"ל ?
איך עושים מועדון ביחד ?
תודה

סרטונים שהין עובדים פתאום לא נפתחים עם ההודעה הזאת

ממליצה לכתוב את השאלה בפורום מתמחים טופ.

ניתן לראות כאן השוואה בין המעבדים שהנטייה היא לi5 דור 12:
המעבד שהשוות הוא של מחשב נייח שהוא הרבה יותר חזק משל נייד.
בכל מקרה דור I5 דור 12 עדיף בהרבה על I7 דור 8
אולי שוה לקנות בנפרד מעבד יותר חדש?
אי אפשר
מישהו שמבין יכול להבהיר לי עד כמה הדור של המעבד משמעותי כרגע יש לי i5 דור 12 אם אני קונה i7 דור 8 ירדתי או עליתי?
משמעותי מאאאווד. מבחינת המעבד ירדת והרבה, אבל כנראה שהמשב שלך לא מהסדרה הזו אז זה יהיה שונה. בכל מקרה אם אתה קונה להשתדרג אז זה לא שדרוג.

בתקווה שניתן לשיחזור כי צילמו עליו בטעות כשהראה שאין שם כלום....
יש שם כמות חומר לא מגובה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה