נראה לי מה שאעשה הוא להתקין וינדוס חדש ולבדוק שלב שלב מה הבעיה.

שלום.
יש לי תקלה במחשב שכל סרטון שאני פותח גם בדפדפן וגם במחשב, כולל שיחות זום, יש דיליי בין הצפיה לשמע, של כמה שניות.
איך אפשר לפתור את זה?

רק אם זה מחשב מותג הרשיון נמצא בחומרה.
בכל מקרה אוכל להתחבר מרחוק ללא עלות לבדיקה ראשונית לאבחון.
לפרטים ניתן ליצור קשר באישי.

זה לא עוזר.
האם יש עוד כיוון לפתרון באופן עצמאי?
בשיחות זום זה קיים ומאוד מפריע

האם יש עוד כיוון לפתרון באופן עצמאי?
תמחק את הדרייבר ותן לו להתקין את עצמו, תכנס למנהל ההתקנים (ימני בהתחל) תרחיב את 'בקרי קול וידאו ומשחק' שם כל שורה יש תקליק על המני ותסיר את ההתקן בחלון שנפתח אם יש תיבה לסימון מחיקה של התוכנה תסמן ותאשר, תפעיל מחדש את המחשב הוא אמור להתקין את עצמו. אם לא תצטרך להוריד את הדרייבר מהאתר של היצרן.

נקנה לפני 9 שנים,
ב 3000 שח
כשאני בעיצומי לימודים של תלת מימד,
בסופו של דבר הלימודים נשארו מאחורי
והמחשב החדש עם הכרטיס עברו לשימוש לייט.
לאחרונה הכרטיס התחיל לגרום לרעש במחשב,
כך שהוצאתי אותו (לא אני, הטכנאי)

האם הכרטיס כרגע שווה משהו?
ואם כן כמה?

IMG_9769.JPGIMG_9770.JPG

לא בדקתי את השוק הזה
אבל אולי 400-500 שח

המחשב שלי הוא לנובו ideapada L340
יש לי את התוכנה הזו
וראיתי כמה פעמים שהסוללה מציג לי שיש לסוללה 28% סוללה ופתאום ברגע הסוללה יורדת ל 0% והמחשב נכבה
מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?
1731343531992.png

מצורף דחוס כעת אני רואה שניתן להפעיל מהתיקיית הורדות שים לב רק לקובץ שלא יתבלגן לך

קבצים מצורפים

• פקודה-לבדיקת-סוללה-בטריה.rar
    136 ביטים · צפיות: 13
אם מסתבך פתח CMD
‏ותכתוב שם
קוד:
powercfg /batteryreport

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה