מצורף דחוס כעת אני רואה שניתן להפעיל מהתיקיית הורדות שים לב רק לקובץ שלא יתבלגן לך
מה עכשיו ?
יצא קובץ דפדפן ונפתח מסך שחור בדפדפן (כשלחצתי על הקובץ)

לא כתוב כלום?
תוכל לשתף את הקובץ?

מה עושים ?
איך אפשר לפתור את הבעיה ?

אני מעונין לנעול את המקלדת ואני לא מוצא פונקציה כזו במקלדת שלי.
מדובר במחשב נייד asus vivobook
תודה רבה

אני מעונין לנעול את המקלדת ואני לא מוצא פונקציה כזו במקלדת שלי.
מדובר במחשב נייד asus vivobook
תודה רבה

לא יודע על מחשב ספציפי שיש בו מובנה

אבל יש תוכנות לזה
זה תוכנה פשוטה מאוד, שע"י לחיצה משולבת של מספר כפתורים זה נועל / פותח את המקלדת והעכבר

יש באלי אקספרס
לדוגמה
ואולי תשקול להזמין מקלדת שלמה חדשה

באם הדגם של המחשב שלי הוא A555, האם יתאים לו סוללות מדגמים אחרים כגון A530?
איך בודקים את זה?

בגדול כן
בקטן אפשר למצוא ברשת בטריה כמו שלך ולהשוות את הנתונים במחינת גודל צורה מיקום הברגים (אם זה פנימי ) כמובן וכמובן נתוני החשמל

בגדול כן
בקטן אפשר למצוא ברשת בטריה כמו שלך ולהשוות את הנתונים במחינת גודל צורה מיקום הברגים (אם זה פנימי ) כמובן וכמובן נתוני החשמל
איך בדיוק אני עושה את ההשוואה כדי לדעת שזה תואם? אני רוצה להזמין מאליאקספרס.

ברוב האתרים יהיה רשימה של המחשבים שהבטריה תתאים, אם המחשב שלך לא ברשימה כנראה שהוא לא מתאים. אם בכמה אתרים היה כתוב את שתי הדגמים שהמוצר מתאים ככל הנראה הוא יתאים לך גם אם תקנה ממקום אחר שלא כתוב שהוא מתאים גם לשלך.

המחשב עובד רק עם מטען מחובר. והוא לא מראה את הצבע הכתום של הטענה.
מצב הסוללה נשאר על 6 אחוז. ואם מנתקים את המטען המחשב נכבה....
מחשב של כמה חודשים בלבד...
לכאורה, מאחר שעם מטען מחובר עובד יתכן שבאמת הסוללה תקולה. ובכל זאת הייתי ממליצה גם לנסות גם עם מטען אחר. גם זהה ב-כמות הוואט וגם עם יותר וואט, ולבחון אם זה מסתדר. כי תמיד יכול להיות גם גם שהמטען לא מספק מספיק חשמל למחשב באופן שהסוללה תוכל להיטען.
לי היתה בעיה כזו, ובדקתי באמצעות מטען אחר זהה, ובסופו של דבר באמת היה צורך במטען חזק יותר ממה שהיה.
בהצלחה רבה!

בעיקרון יש לי רישיון חוקי שקניתי למחשב הקודם.
אני צריך טכנאי שרק יעביר לי למחשב החדש
(לא אכפת לי גם שיתקין לי משהו פרוץ)
אזור בני ברק
אולי @a Computer ?
תודה לעונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה