- הוסף לסימניות
- #1,941
מה עכשיו ?מצורף דחוס כעת אני רואה שניתן להפעיל מהתיקיית הורדות שים לב רק לקובץ שלא יתבלגן לך
יצא קובץ דפדפן ונפתח מסך שחור בדפדפן (כשלחצתי על הקובץ)
מה עכשיו ?מצורף דחוס כעת אני רואה שניתן להפעיל מהתיקיית הורדות שים לב רק לקובץ שלא יתבלגן לך
לא יודע לקרוא אותולא כתוב כלום?
תוכל לשתף את הקובץ?
תוכל להעלות אותו לכאן (או לשלוח באישי)נפתח בדפדפן מסך שחור עם הרבה כתוביות וטבלאות
תוכל להעלות אותו לכאן (או לשלוח באישי)
אני מעונין לנעול את המקלדת ואני לא מוצא פונקציה כזו במקלדת שלי.
מדובר במחשב נייד asus vivobook
תודה רבה
אני מעונין לנעול את המקלדת ואני לא מוצא פונקציה כזו במקלדת שלי.
מדובר במחשב נייד asus vivobook
תודה רבה
איך בדיוק אני עושה את ההשוואה כדי לדעת שזה תואם? אני רוצה להזמין מאליאקספרס.בגדול כן
בקטן אפשר למצוא ברשת בטריה כמו שלך ולהשוות את הנתונים במחינת גודל צורה מיקום הברגים (אם זה פנימי ) כמובן וכמובן נתוני החשמל
לכאורה, מאחר שעם מטען מחובר עובד יתכן שבאמת הסוללה תקולה. ובכל זאת הייתי ממליצה גם לנסות גם עם מטען אחר. גם זהה ב-כמות הוואט וגם עם יותר וואט, ולבחון אם זה מסתדר. כי תמיד יכול להיות גם גם שהמטען לא מספק מספיק חשמל למחשב באופן שהסוללה תוכל להיטען.המחשב עובד רק עם מטען מחובר. והוא לא מראה את הצבע הכתום של הטענה.
מצב הסוללה נשאר על 6 אחוז. ואם מנתקים את המטען המחשב נכבה....
מחשב של כמה חודשים בלבד...
אני ישמחאתה רוצה מישהו שיתקין לך ווינדוס 11?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים