סוף סוף אני פונה לקנות מחשב חדש תחת ה Dell Latitude המסמורטט ששרת אותי נאמנה זה שנים רבות.
אשמח לשמוע חוות דעת על מחשבים של החברות הנ"ל (כמובן עם חלקים של חברות מוכרות, מעבד של INTL וכרטיס מסך 4090/4080 של NVIDIA, אגב, מה אומרים עליהם?)
בנוסף אשמח לשמוע ממי שהתנסה בקניית מחשב בחו"ל האם הפער המטורף במחיר שווה את זה שאין שרות לקוחות בארץ.

חברות מעולות ומוצרים מעולים

סוף סוף אני פונה לקנות מחשב חדש תחת ה Dell Latitude המסמורטט ששרת אותי נאמנה זה שנים רבות.
אשמח לשמוע חוות דעת על מחשבים של החברות הנ"ל (כמובן עם חלקים של חברות מוכרות, מעבד של INTL וכרטיס מסך 4090/4080 של NVIDIA, אגב, מה אומרים עליהם?)
בנוסף אשמח לשמוע ממי שהתנסה בקניית מחשב בחו"ל האם הפער המטורף במחיר שווה את זה שאין שרות לקוחות בארץ.
יש אותם בהחלט עם שירות לקוחות בארץ
ניתן להשיג אצלי עם שנתיים אחריות
מוצרים בגדול מעולים

מחשב נייד
שרת הלחצנים מעל המספרים משובשת
לדוגמא - מקש העלאת עוצמת השמע פותח את כרום וכדו'
איך אפשר לאפס את ההגדרות?

בבואי לקנות מחשב, אחרי שקיבלתי הצעות מחיר דיי דומות, אני מעוניינת לברר איפה יותר מומלץ לקנות מחשב.

שלחת מייל? לא קיבלתי
סורי שלא עניתי
משום מה לא קיבלתי הודעה למייל אז לא ידעתי
למעשה התקנתי לבד
ולמען משתמשי פרוג אני כותב כאן שזה ממש פשוט וקל.
קניתי רישיון חדש לוינדוס 11 פרו באתר הזה עלה לי 5 יורו
חיפשתי בגוגל איך מתקינים וינדוס 11 לבד
עלה לי הסרטון הזה
כך ממש בכמה דקות המחשב היה מוכן

יש לי כונן קשיח גדול (T1) ובאמצע העתקת קבצים ההעתקה נכשלה. כעת הכונן לא נקרא בכל מחשב שניסיתי, כולל לא ב'ניהול דיסקים'.
יש עליו חומרים סופר חשובים!!
מה אפשר לעשות?
@משחזר מידע

מקפיצה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה