- הוסף לסימניות
- #1,961
שלח מייל ל zlalit.111 בג'ימייל ואשתדל ליצור קשר מחר
[אני בבני ברק]
[אני בבני ברק]
עדיין רלוונטי?בעיקרון יש לי רישיון חוקי שקניתי למחשב הקודם.
אני צריך טכנאי שרק יעביר לי למחשב החדש
(לא אכפת לי גם שיתקין לי משהו פרוץ)
אזור בני ברק
אולי @a Computer ?
תודה לעונים
שלחת מייל? לא קיבלתיאני ישמח
יש אותם בהחלט עם שירות לקוחות בארץסוף סוף אני פונה לקנות מחשב חדש תחת ה Dell Latitude המסמורטט ששרת אותי נאמנה זה שנים רבות.
אשמח לשמוע חוות דעת על מחשבים של החברות הנ"ל (כמובן עם חלקים של חברות מוכרות, מעבד של INTL וכרטיס מסך 4090/4080 של NVIDIA, אגב, מה אומרים עליהם?)
בנוסף אשמח לשמוע ממי שהתנסה בקניית מחשב בחו"ל האם הפער המטורף במחיר שווה את זה שאין שרות לקוחות בארץ.
לא עזרתלוי איזה מחשב
תנסה ללחוץ על מקש Fn+Fnlock ביחד
מה הטלפון שלך או האימייל?בפרטי במייל או בטלפון בשמחה
יש לך את הטלפון או האי מייל של אריאל אלינסון?שלא ימכרו בנפרד דיסק קשיח חיצןני
ושיהיה בומכל מה שגרפיקאי צריך כמובן אם הבנתי שזה לגרפיקה בכל אופן אריאל אלינסון עזר לי מאד תנסה באישי
אשמח לקבל מידע על מחשב שכן מתאים לגרפיקה.אף אחת מההצעות לא רלוונטית.
המחיר מתאים למחשב לגרפיקה, אבל המפרט מתאים למחשב משרדי ובלי כרטיס גרפי בכלל מעבר למובנה.
חבל על הכסף...
דבר ראשון הפעלה מחדש.מחשב נייד
שרת הלחצנים מעל המספרים משובשת
לדוגמא - מקש העלאת עוצמת השמע פותח את כרום וכדו'
איך אפשר לאפס את ההגדרות?
עדכון דריברים של המקלדת יכול לעזור,מחשב נייד
שרת הלחצנים מעל המספרים משובשת
לדוגמא - מקש העלאת עוצמת השמע פותח את כרום וכדו'
איך אפשר לאפס את ההגדרות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים