שלום,
המסך של המחשב שלי נשבר ויש צורך להחליף מסך,
איפה אפשר להחליף בירושלים?-
הכי זול! גם יד שניה. (אשמח למחיר)
המסך מט.
מחשב DELL, 15.6 FULL HD.

@משחזר מידע או משהו אחר
אני צריכה המלצה דחופה
לפני כשבועיים הדיסק פתאום לא נצפה במחשב (מדובר על דיסק פנימי, כונן D)
וכשהפעלתי מחדש זה תקע את המחשב
טכנאי הסיר לי את זה
ומנסה כבר שבועיים לעשות שחזור דרך סריקה והעתקה וכ'
ועכשיו אמר לי שלא הצליח
על מי אתם ממליצים במחיר שפוי?
אבל עם אחוזי הצלחה גבוהים?
מדובר על עבודה של עשר שנים:(

@משחזר מידע או משהו אחר
אני צריכה המלצה דחופה
לפני כשבועיים הדיסק פתאום לא נצפה במחשב (מדובר על דיסק פנימי, כונן D)
וכשהפעלתי מחדש זה תקע את המחשב
טכנאי הסיר לי את זה
ומנסה כבר שבועיים לעשות שחזור דרך סריקה והעתקה וכ'
ועכשיו אמר לי שלא הצליח
על מי אתם ממליצים במחיר שפוי?
אבל עם אחוזי הצלחה גבוהים?
מדובר על עבודה של עשר שנים:(
אפשר לשלוח לי מייל ל egozkokus1 בג'ימייל עם תיאור מפורט של מה שקרה ואני יתן הצעת מחיר

תודה אבל הבנתי שאני כנראה צריכה מעבדה, לא?

מה פתאום? הוא כבר שבועיים לא על המחשב
המחשב לא נדלק איתו ביחד
היו חייבים לנתק אותו

מה פתאום? הוא כבר שבועיים לא על המחשב
המחשב לא נדלק איתו ביחד
היו חייבים לנתק אותו
במצב כזה כנראה אין מה לעשות שלא במעבדה אבל זה לא מחייב
בכל אופן אפשר לפנות אלי במייל ונראה אם אני יוכל לעזור (על בדיקה אני לא גובה)
במעבדה המחיר לא יצא שפוי

אני שחזרתי פעם אצל מישהי, לא זוכרת את השם אבל זה המספר טלפון שלה: 025820018
היא גרה ברחוב רבינו גרשום, זה לא רחוק מכיכר השבת.
שחזרה לי 5 טרה בהצלחה.

הסרטתי הסרטה של שעתיים במצלמת סוני. כרטיס זכרון תקין, לא נכבה הבטריה ולא נגמר המקום בכרטיס.
והוא יצר לי קובץ ששוקל +40 גיגה, בסיומת RSV
מישהו נתקל? יודע מה אפשר לעשות או איפה לשחזר?
אשמח למידע, ההסרטה קריטית עבורי!
@משחזר מידע

כדאי לנסות לבדוק, האם זה נפתח בvlc?
כדאי גם לנסות את התוכנה הזו https://handbrake.fr/rotation.php?file=HandBrake-1.9.0-x86_64-Win_GUI.exe
אפשר גם לנסות את זה https://getintopc.com/softwares/utilities/wondershare-repairit-2021-free-download-6988516/
כאן https://www.reddit.com/r/FX3/commen...ecovery_fx3_a7siii_a7iv_and_others/?rdt=41622 אמור להיות עוד מידע, לא בדקתי כי חסום לי בנטפרי.
אבל כדאי קודם לחכות ל"משחזר מידע" כדי לדעת האם מומלץ לנסות לבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה