- הוסף לסימניות
- #2,001
ברוב המחשבים של לנובו אין. רק דגמים מסוימים.מה יכול להיות שזה לא עובד לי?
ברוב המחשבים של לנובו אין. רק דגמים מסוימים.מה יכול להיות שזה לא עובד לי?
כל פעם צריך להפעיל מחדש?מצוין,
תהני![]()
אפשר לשלוח לי מייל ל egozkokus1 בג'ימייל עם תיאור מפורט של מה שקרה ואני יתן הצעת מחיר@משחזר מידע או משהו אחר
אני צריכה המלצה דחופה
לפני כשבועיים הדיסק פתאום לא נצפה במחשב (מדובר על דיסק פנימי, כונן D)
וכשהפעלתי מחדש זה תקע את המחשב
טכנאי הסיר לי את זה
ומנסה כבר שבועיים לעשות שחזור דרך סריקה והעתקה וכ'
ועכשיו אמר לי שלא הצליח
על מי אתם ממליצים במחיר שפוי?
אבל עם אחוזי הצלחה גבוהים?
מדובר על עבודה של עשר שנים![]()
אני יכול להתחבר לבדוק מה המצבתודה אבל הבנתי שאני כנראה צריכה מעבדה, לא?
במצב כזה כנראה אין מה לעשות שלא במעבדה אבל זה לא מחייבמה פתאום? הוא כבר שבועיים לא על המחשב
המחשב לא נדלק איתו ביחד
היו חייבים לנתק אותו
הקפצה דחופה!!!!שלום,
המסך של המחשב שלי נשבר ויש צורך להחליף מסך,
איפה אפשר להחליף בירושלים?-
הכי זול! גם יד שניה. (אשמח למחיר)
המסך מט.
מחשב DELL, 15.6 FULL HD.
וגם מתקן אותם?יש מישהו במ"ע שמוכר בגרושים מסכים יותר ממעולים
המספר שלו 0527171228
מה עשית בסוף?מישהו אולי מכיר את האתר הזה ?
לרכישה מקוונת של רישיון למערכת הפעלה
קניתי באתר הנ''למה עשית בסוף?
מישהו מכיר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים