- הוסף לסימניות
- #2,221
אבל מה יהיה על כל החומר?לא מן הנמנע שהדיסק סיים את חייו עלי אדמות
קונים חדש ומתקינים את הכל מחדש
ובלצ"ג
אני חייבת לקחת את המחשב לטכנאי?
כמה אמור לעלות כל העסק?
אבל מה יהיה על כל החומר?לא מן הנמנע שהדיסק סיים את חייו עלי אדמות
קונים חדש ומתקינים את הכל מחדש
ובלצ"ג
הכי קל הכי מהיר והכי זולאבל מה יהיה על כל החומר?
חובבנים וטכנאים אין להם את הידע והציוד הנדרש לטפל בדיסק שאינו מזוהה כללאני חייבת לקחת את המחשב לטכנאי?
אז למי אני פונה?חובבנים וטכנאים אין להם את הידע והציוד הנדרש לטפל בדיסק שאינו מזוהה כלל
למשחזרי מידע מקצועיים בלבדאז למי אני פונה?
יש המלצה למישהו בירושלים?למשחזרי מידע מקצועיים בלבד
הקופסה של המחשב ניתנת לפתיחה.איך נראה הדיסק? אני לא מבינה בכלל בחומרה.
נתת תיאור מאד יפה וציורי למחשב מסוייםבדרך כלל צריך
האמת, שזה מה שאני מכיר.נתת תיאור מאד יפה וציורי למחשב מסויים
ולדיסק בחיבור SATA
ומה אם הלוח אם בצבע אחר
ומה אם הדיסק בחיבור M.2?
כמה כרטיסיות פתוחות בכרום ומה פתוח בהם?היי,
יש לי בעיה בניצול אחוזי זיכרון הראם במחשב חדש שכעת נקנה.
יש לי 16 ג'יגה ראם DDR5, ומנהל המשימות מראה לי ניצול של 82 אחוז, כאשר הכרום תופס 4 ג'יגה והשאר לא מגיעים אפילו לג'יגה במצטרף.
צפה בקובץ המצורף 1929165
ישנו אולי תהליך שמתרחש ברקע ולא מופיע ברשימה? אולי איזה וירוס רח"ל?
תודה רבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים