איך נראה הדיסק? אני לא מבינה בכלל בחומרה.
הקופסה של המחשב ניתנת לפתיחה.
לפעמים המכסה העליון נשלף, לפעמים הדופן הצדדית, ולפעמים כל הכיסוי.
בדרך כלל צריך לפתוח בורג, או שניים, או ארבעה... תלוי בדגם.
בפנים רוב הקופסא ריקה, יש לוח גדול בצבע ירוק עם הרבה צ'יפים ו"דודי שמש" קטנים כאלה - זה ה"לוח אם".
בצד הקדמי יותר, זה שקרוב לכפתור ההדלקה, יש מסילות כאלה (כמו המגירות במטבח - רק בלי המגירה עצמה),
באחת המסילות אמור להיות מותקן עם 2 ברגים מכל צד משהו שנראה כמו הארד דיסק נייד - רק בצבע כסוף.
מהצד האחורי יוצאים 2 חוטים: אחד עם 4 חורים - הוא מספק לדיסק את החשמל, ואחד שנראה כמו יו אס בי רחב כזה - שמעביר נתונים. לבדוק ששניהם מחוברים ותקועים היטב בשקי שלהם בדיסק.
לבדוק גם את הקצה השני של הכבל - שמחבר את הדיסק ללוח.
בהצלחה.

אני תוהה שאולי כל הבעיה היא שהגדרות הביוס השתנו מnvme לraid/achi

נתת תיאור מאד יפה וציורי למחשב מסויים
ולדיסק בחיבור SATA
ומה אם הלוח אם בצבע אחר
ומה אם הדיסק בחיבור M.2?
האמת, שזה מה שאני מכיר.
אני לא טכנאי, וכל המחשבים שפתחתי עד היום (שלושה) היו נראים כך.
אולי באמת כדאי שהשואלת תעלה תמונה של המארז.

אני מחפש בדחיפות לקנות כזאת מקלדת
1000001645.png

מישהו מכיר או יודע איזו מקום בארץ שיש שם את זה

הצילו!!!

קבצים מצורפים

• 1742470320140.png
    1742470320140.png
    KB 43.5 · צפיות: 16
נערך לאחרונה ב:
פעם בכמה ימים פתאום המחשב מתחיל להוריד קבצים בשם master מישהו יודע להגיד לי מה זה?

אם לא מדובר בוירוס כופר (לא מצאתי לעע)
m3u8 is a HTTP Live Streaming (HLS) .

היי,
יש לי בעיה בניצול אחוזי זיכרון הראם במחשב חדש שכעת נקנה.
יש לי 16 ג'יגה ראם DDR5, ומנהל המשימות מראה לי ניצול של 82 אחוז, כאשר הכרום תופס 4 ג'יגה והשאר לא מגיעים אפילו לג'יגה במצטרף.

1742736139364.png

ישנו אולי תהליך שמתרחש ברקע ולא מופיע ברשימה? אולי איזה וירוס רח"ל?
תודה רבה.

היי,
יש לי בעיה בניצול אחוזי זיכרון הראם במחשב חדש שכעת נקנה.
יש לי 16 ג'יגה ראם DDR5, ומנהל המשימות מראה לי ניצול של 82 אחוז, כאשר הכרום תופס 4 ג'יגה והשאר לא מגיעים אפילו לג'יגה במצטרף.

צפה בקובץ המצורף 1929165

ישנו אולי תהליך שמתרחש ברקע ולא מופיע ברשימה? אולי איזה וירוס רח"ל?
תודה רבה.
כמה כרטיסיות פתוחות בכרום ומה פתוח בהם?
במקביל, כדאי להיכנס להגדרות כרום ולבטל את האצת חומרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה