אני עם טאבלט הדרך עובד מדהים וואצאפ ללא פרופילים וללא סטטוסים
כמובן שכדאי גם להתנתק מקבוצות מיותרות....
יש אפשרות לקבל גם דפדפן נט פרי אך לי אין צורך בו בהצלחה מרובה
תודה רבה!

רק שאני יבין מדוייק, עם יש לי טאבלאט פשוט, אני צריך ללכת להדרן בכדי לקנות שם סים עם הסינון שלהם?

שלום רב!

אני מעוניין לעבור מטלפון לא כשר
לטאבלט עם כמה אפליקציות ספיציפיות שחשובים לי כמו וואצפ, וואלט, בנק הפועלים, מאוחדת, והעיקר עם סינון מהודר של נטפרי.

יש דבר כזה? אשמח עם מישהו יוכל להחכים אותי בעניין.

תודה רבה!
יש לנטפרי בהחלט, רק לוואצפ אתה צריך לשכנע אותם שיש לך צורך ואם כן יאשרו לך

בלת"ק,
אני יודעת שבהדרן יש אפשרות לטאבלט עם וואצפ מסונן- הכוונה לתמונות פרופיל מטושטשות ובלי סטטוסים.
שווה בירור!!

יש לי טאבלט ללא כל סינון, הדרן מתקין לי סינוןם על הטאבלט?
בדרך כלל הם מוכרים בעצמם את המכשיר עצמו, שעליו הם צורבים את הסינון שלהם.
אתה יכול לבוא עם מכשיר שלך.
אבל אז אין אחריות על המכשיר, אם קורה משהו במהלך הצריבה של תוכנת הסינון.
בכל מקרה הם מתעסקים רק עם מכשירים של סמסונג.
לגבי הסים - אתה יכול להשתמש באיזה סים שאתה רוצה.

יש סים של נטפרי ואפשר להכניס אותו לטאבלט רגיל.
אבל כדי שתהיה הגנה מושלמת צריך גם להתקין את אפליקציית וויפרי לאנדרואיד , זה קצת מורכב אבל בהחלט אפשרי, אני עשיתי את זה לבד. יש מדריכים מפורטים...

יש סים של נטפרי ואפשר להכניס אותו לטאבלט רגיל.
אבל כדי שתהיה הגנה מושלמת צריך גם להתקין את אפליקציית וויפרי לאנדרואיד , זה קצת מורכב אבל בהחלט אפשרי, אני עשיתי את זה לבד. יש מדריכים מפורטים...
ללא אפליקציית וויפרי הטאבלט עובד חלק אם נטפרי?

נראה לי שכן, אבל הוא פתוח ע"י וויפי.
מה גם שלא נראה לי שתהיה שם חנות אפליקציות של נטפרי עד אחר שתתקין את וויפרי.....
ואז, כשהטאבלט עם סים של נטפרי+וויפרי
יש אפשרות לווטסאפ, או שזה חסום?

האם קיים טאבלט עם סינון עם Sms ?

אשמח לדעת מה ההגנה החזקה ביותר נטפרי או אתרוג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה