תורתי אומנותי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אשריך ואשרי חלקךכמובן שכדאי גם להתנתק מקבוצות מיותרות....
יש אפשרות לקבל גם דפדפן נט פרי אך לי אין צורך בו בהצלחה מרובה
אשריך ואשרי חלקךכמובן שכדאי גם להתנתק מקבוצות מיותרות....
תודה רבה!אני עם טאבלט הדרך עובד מדהים וואצאפ ללא פרופילים וללא סטטוסים
כמובן שכדאי גם להתנתק מקבוצות מיותרות....
הסינון הוא על המכשיר ולא על הסיםתודה רבה!
רק שאני יבין מדוייק, עם יש לי טאבלאט פשוט, אני צריך ללכת להדרן בכדי לקנות שם סים עם הסינון שלהם?
יש לנטפרי בהחלט, רק לוואצפ אתה צריך לשכנע אותם שיש לך צורך ואם כן יאשרו לךשלום רב!
אני מעוניין לעבור מטלפון לא כשר
לטאבלט עם כמה אפליקציות ספיציפיות שחשובים לי כמו וואצפ, וואלט, בנק הפועלים, מאוחדת, והעיקר עם סינון מהודר של נטפרי.
יש דבר כזה? אשמח עם מישהו יוכל להחכים אותי בעניין.
תודה רבה!
וגם אז לא בבאפליקציה אלא רק בדפדפןיש לנטפרי בהחלט, רק לוואצפ אתה צריך לשכנע אותם שיש לך צורך ואם כן יאשרו לך
למיטב ידיעתי כןיש לי טאבלט ללא כל סינון, הדרן מתקין לי סינוןם על הטאבלט?
בדרך כלל הם מוכרים בעצמם את המכשיר עצמו, שעליו הם צורבים את הסינון שלהם.יש לי טאבלט ללא כל סינון, הדרן מתקין לי סינוןם על הטאבלט?
מה הכונה שיש אפשרות להכניס סים של של נטפרי בתוך טאבלט רגיל?יש לנטפרי בהחלט, רק לוואצפ אתה צריך לשכנע אותם שיש לך צורך ואם כן יאשרו לך
ללא אפליקציית וויפרי הטאבלט עובד חלק אם נטפרי?יש סים של נטפרי ואפשר להכניס אותו לטאבלט רגיל.
אבל כדי שתהיה הגנה מושלמת צריך גם להתקין את אפליקציית וויפרי לאנדרואיד , זה קצת מורכב אבל בהחלט אפשרי, אני עשיתי את זה לבד. יש מדריכים מפורטים...
ואז, כשהטאבלט עם סים של נטפרי+וויפרינראה לי שכן, אבל הוא פתוח ע"י וויפי.
מה גם שלא נראה לי שתהיה שם חנות אפליקציות של נטפרי עד אחר שתתקין את וויפרי.....
כןהאם קיים טאבלט עם סינון עם Sms ?
חסוםואז, כשהטאבלט עם סים של נטפרי+וויפרי
יש אפשרות לווטסאפ, או שזה חסום?
איזה חסימה יש על טאבלט עם סים ופיתוח ווצאפ ודפדפן כרום?כן
חסום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים