נראה לי הדרן הכי טוב.
אין התחייבות ל-18 חודשים. אם קונים חבילה יש הנחה, אבל אפשר גם פשוט לנסות חודש-חודשיים ורק אחר כך להחליט אם לקנות חבילה במחיר מוזל.הדרן עולה חודשי יחסית יקר וגם עם התחייבות ל18 חודשים מראש, מי אמר שאהיה מרוצה?
אם יש לי את הטאבלט ולא התקנתי וויפרי האם יש אפשרות להשתמש באפליקציות כגון ויז או מפות?יש סים של נטפרי ואפשר להכניס אותו לטאבלט רגיל.
אבל כדי שתהיה הגנה מושלמת צריך גם להתקין את אפליקציית וויפרי לאנדרואיד , זה קצת מורכב אבל בהחלט אפשרי, אני עשיתי את זה לבד. יש מדריכים מפורטים...
אשמח לדעת אם יש לי את טאבלט של סמסונג ולא התקנתי וויפרי האם יש אפשרות להשתמש באפליקציות כגון ויז או מפות?גם אני בררתי בזמנו.
1. אמור להיות. אין סיבה שהקליטה לא תעבוד כמו שצריך.
2. זה תלוי אם את מתקינה WIFREE. אם לא מתקינים האפליקציות אמורות להיפתח (כמה שאני יודעת).
3. לא ידוע לי שיש דגם ספציפי שמומלץ.
לגבי אפל, אני יודעת שיש תעודת אבטחה לאפל, אז זה אמור לעבוד. (לא ניסיתי באופן אישי לעבוד עם אייפד כשיש נטפרי.)
בהצלחה.
נשמח לשמוע בסוף איך הטאבלט / אייפד,
ועל מה את ממליצה.
אשמח לדעת מה ההגנה החזקה ביותר נטפרי או אתרוג?
ללא וויפרי, אפליקציות חוץ מוויז ופנגו לא יעבדו,ללא אפליקציית וויפרי הטאבלט עובד חלק אם נטפרי?
וויז יעבוד,אם יש לי את הטאבלט ולא התקנתי וויפרי האם יש אפשרות להשתמש באפליקציות כגון ויז או מפות?
איזה אפליקציות יעבדו לי בטאבלט ללא וויפרי חוץ מוויז?וויז יעבוד,
Google maps, לא,
יצויין שגם עם וויפרי google maps לא יעבוד
אחר התקנת וויפרי יש את מפס גו (בלי שום תמונה...)Google maps, לא,
יצויין שגם עם וויפרי google maps לא יעבוד
פנגו,איזה אפליקציות יעבדו לי בטאבלט ללא וויפרי חוץ מוויז?
כבר יותר נוח להשתמש בגוגל maps דרך הדפדפן, אפליקציה גרועה.אחר התקנת וויפרי יש את מפס גו (בלי שום תמונה...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים