@קו ירוק
אני צריכה טאבלט עם ווטצאפ SMS אפליקציות הזדהות וחסימה מעולה.
לאיזו חברת סינון יש מענה?

הדרן עולה חודשי יחסית יקר וגם עם התחייבות ל18 חודשים מראש, מי אמר שאהיה מרוצה?
אין התחייבות ל-18 חודשים. אם קונים חבילה יש הנחה, אבל אפשר גם פשוט לנסות חודש-חודשיים ורק אחר כך להחליט אם לקנות חבילה במחיר מוזל.

איזה טאבלט מומלץ לסים של נטפרי? (משהו זול וטוב)
וכמובן שיהיה מופעל ע"י אנדרואיד 7 ומעלה...

המכשיר שלי הלך, אני רוצה לקנות טאבלט
היה לי בעבר הדרן - לא הייתי מרוצה,
היה לי נתיב - הייתי מרוצה

צריכה דפדפן וכמובן אפליקציות.

מה האופציות בשוק, הכי זולות?
ואיפה קונים?
האם אפשר לקנות טאבלט ולהתקין עליו אתרוג למשל? נטפרי לא מתאים לי לצרכים העסקיים שלי.

לפי מה שאני בדקתי אין אתרוג לאנדרואיד.
שלחתי להם פניה עם תודה על השירות ובקשה לפיתוח אתרוג גם לאנדרואיד ואמרו לי שלבנתיים זה לא על הפרק.

שלום לכולם,
יש לי טאבלט ואני משתמש באפליקציית מייל וכשאני מנסה לחפש מיילים זה לא מחזיר תוצאות,
למישהו פה יש ניסיון עם זה? האם יש אפליקציה חלופית מומלצת לחיפוש טוב? או טריק שאולי פספסתי?

תודה מראש!

יש סים של נטפרי ואפשר להכניס אותו לטאבלט רגיל.
אבל כדי שתהיה הגנה מושלמת צריך גם להתקין את אפליקציית וויפרי לאנדרואיד , זה קצת מורכב אבל בהחלט אפשרי, אני עשיתי את זה לבד. יש מדריכים מפורטים...
אם יש לי את הטאבלט ולא התקנתי וויפרי האם יש אפשרות להשתמש באפליקציות כגון ויז או מפות?

גם אני בררתי בזמנו.

1. אמור להיות. אין סיבה שהקליטה לא תעבוד כמו שצריך.
2. זה תלוי אם את מתקינה WIFREE. אם לא מתקינים האפליקציות אמורות להיפתח (כמה שאני יודעת).
3. לא ידוע לי שיש דגם ספציפי שמומלץ.
לגבי אפל, אני יודעת שיש תעודת אבטחה לאפל, אז זה אמור לעבוד. (לא ניסיתי באופן אישי לעבוד עם אייפד כשיש נטפרי.)

בהצלחה.
נשמח לשמוע בסוף איך הטאבלט / אייפד,
ועל מה את ממליצה.
אשמח לדעת אם יש לי את טאבלט של סמסונג ולא התקנתי וויפרי האם יש אפשרות להשתמש באפליקציות כגון ויז או מפות?

איזה אפליקציות יעבדו לי בטאבלט ללא וויפרי חוץ מוויז?
פנגו,
והדפדפן לאחר התקנת תעודת אבטחה,
אחר התקנת וויפרי יש את מפס גו (בלי שום תמונה...)
כבר יותר נוח להשתמש בגוגל maps דרך הדפדפן, אפליקציה גרועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה