- הוסף לסימניות
לא, תודהעדיין
לא, תודהעדיין
דווקא עובד מצוייןאהה אז אולי פניה לא תעזוור
לדעתי זה בגלל שנטפרי לא עובד ככ טוב על אנדרואיד...
הדרן עם הסינון הכי חזק,אני רוצה לקנת מכשיר טאבלט מסונן.
אילו חברות קיימות בשוק?
הדרן, עסקן.
האם יש חברות נוספות?
מה ההבדלים ביניהם?
אשמח לכל מידע בנושא
תודה
איך אפשר ליצור איתך קשר?הדרן עם הסינון הכי חזק,
אני נותן את המחיר הכי טוב במכשירי הדרן,
ומתמודד עם כל הצעת מחיר.
אני גם מחפש טאבלט ברמה , הצלחתם להשיג פרטים?אנו זקוקים לטאבלט חזק ואיכותי, לצורך עבודה אינטנסיבית.
מי יכול להמליץ על חברות/חנויות/סינונים?
תודה מראש.
לא יעבוד.מה יקרה אם אני יכניס את הסים של אתרוג לטאבלט?
איך ניתן ליצור איתך קשר?הדרן עם הסינון הכי חזק,
אני נותן את המחיר הכי טוב במכשירי הדרן,
ומתמודד עם כל הצעת מחיר.
מקפיצה יש מישהו שיכול לעזוראני מעוניינת לרכוש טבלט לצורכי עבודה, שישמש גם כתחליף למחשב נייד שיהיה נוח להקלדה בתוספת של מקלדת וגם יאפשר צילום והסרטה באיכות טובה.
מעונין במכשיר של ״הדרן״, ושמעתי שאפשר לרכוש מכשיר לא דרכם ולהתקין עליו את הסינון, וזה יוצא זול יותר.
אשמח לשמוע היכן אתם ממליצים לרכוש באזור ירושלים או דרך האינטרנט ואיזה דגם יכול להתאים לצרכים האלה.
בנוסף, האם תוכנות סטנדרטיות לעריכת וידאו (כגון חיתוך, הוספת כתוביות, שינוי תאורה ושיפור קול) פתוחות ועובדות עם סינון הדרן?
תודה רבה,
אשמח לשמוע גם המלצותאני מעוניינת לרכוש טבלט לצורכי עבודה, שישמש גם כתחליף למחשב נייד שיהיה נוח להקלדה בתוספת של מקלדת וגם יאפשר צילום והסרטה באיכות טובה.
מעונין במכשיר של ״הדרן״, ושמעתי שאפשר לרכוש מכשיר לא דרכם ולהתקין עליו את הסינון, וזה יוצא זול יותר.
אשמח לשמוע היכן אתם ממליצים לרכוש באזור ירושלים או דרך האינטרנט ואיזה דגם יכול להתאים לצרכים האלה.
בנוסף, האם תוכנות סטנדרטיות לעריכת וידאו (כגון חיתוך, הוספת כתוביות, שינוי תאורה ושיפור קול) פתוחות ועובדות עם סינון הדרן?
תודה רבה,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים