אני רוצה לקנת מכשיר טאבלט מסונן.
אילו חברות קיימות בשוק?
הדרן, עסקן.
האם יש חברות נוספות?
מה ההבדלים ביניהם?
אשמח לכל מידע בנושא
תודה

אני רוצה לקנת מכשיר טאבלט מסונן.
אילו חברות קיימות בשוק?
הדרן, עסקן.
האם יש חברות נוספות?
מה ההבדלים ביניהם?
אשמח לכל מידע בנושא
תודה
הדרן עם הסינון הכי חזק,
אני נותן את המחיר הכי טוב במכשירי הדרן,
ומתמודד עם כל הצעת מחיר.

אנו זקוקים לטאבלט חזק ואיכותי, לצורך עבודה אינטנסיבית.
מי יכול להמליץ על חברות/חנויות/סינונים?
תודה מראש.

הקפצה.
מישהו?

האם יש אפשרות לחסימה של אתרוג על טאבלט פשוט (כזה שמזמינים מעלי..)

במידה ולא . מהן אפשרויות החסימה במכשיר כזה?

לאתרוג אין חסימה על אנדוראיד.
רק על מחשבים.
אם הטאבלט מעל 4 ראם ומשהו נורמלי אפשר לנסות אפליקציה רימון.

אפשר לקנות סים של חברת פלאפון + אתרוג,
כמו סים של סטיק, אמור לעבוד, לא?

יש כל מיני מאכרים שעושים חסימות (חזקות) לפי הצרכים שלכם אבל זה לא כולל דפדפן...
תבדקו במתמחים טופ

אני מעוניינת לרכוש טבלט לצורכי עבודה, שישמש גם כתחליף למחשב נייד שיהיה נוח להקלדה בתוספת של מקלדת וגם יאפשר צילום והסרטה באיכות טובה.
מעונין במכשיר של ״הדרן״, ושמעתי שאפשר לרכוש מכשיר לא דרכם ולהתקין עליו את הסינון, וזה יוצא זול יותר.
אשמח לשמוע היכן אתם ממליצים לרכוש באזור ירושלים או דרך האינטרנט ואיזה דגם יכול להתאים לצרכים האלה.

בנוסף, האם תוכנות סטנדרטיות לעריכת וידאו (כגון חיתוך, הוספת כתוביות, שינוי תאורה ושיפור קול) פתוחות ועובדות עם סינון הדרן?
תודה רבה,

אני מעוניינת לרכוש טבלט לצורכי עבודה, שישמש גם כתחליף למחשב נייד שיהיה נוח להקלדה בתוספת של מקלדת וגם יאפשר צילום והסרטה באיכות טובה.
מעונין במכשיר של ״הדרן״, ושמעתי שאפשר לרכוש מכשיר לא דרכם ולהתקין עליו את הסינון, וזה יוצא זול יותר.
אשמח לשמוע היכן אתם ממליצים לרכוש באזור ירושלים או דרך האינטרנט ואיזה דגם יכול להתאים לצרכים האלה.

בנוסף, האם תוכנות סטנדרטיות לעריכת וידאו (כגון חיתוך, הוספת כתוביות, שינוי תאורה ושיפור קול) פתוחות ועובדות עם סינון הדרן?
תודה רבה,
מקפיצה יש מישהו שיכול לעזור

תודה רבה,
אשמח לשמוע גם המלצות
וגם אם למישהו יש המלצות על מיקרפון טוב לא יקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה