יש לי דיסק און קי עם חומר מאוד חשוב והוא נשבר (גם הצ'יפ עצמו נשבר), מישהו יודע אם יש מה לעשות?
תודה רבה!!!
www.resave.co.il
אם הצ'יפ שבו מאוחסן החומר נשבר אין מה לעשותגם הצ'יפ עצמו נשבר
לא בהכרח שיעבודצריך דיסק און קי זהה לחלוטין לזה שנשבר.
ולהתחיל לעבוד.
בעקרון במדפסת הנ"ל כשחסר הצבעוני הוא אמור להמשיך לעבוד,נגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת ואני רוצה כרגע לסרוק מסמך,
מקבלת שגיאה שהמדפסת בשימוש או שאירעה שגיאה,
השגיאה היחידה היא E05 - לא מזהה ראש דיו
מישהו יודע לענות לי אם א"א להדפיס או לסרוק במדפסת הזו כאשר ישנו רק ראש דיו אחד?
התכוונתי לנסות להוציא ולא להחזיר.ניסיתי כבר.
הוצאתי והחזרתי, הפעלתי את המדפסת מחדש, לא עזר
אם את יכולה לצרף תמונה או סרטון של הבעיהנותן שגיאה שהמחסנית אינה מותקנת כהלכה,
מהבהב אור כתום במשולש של האזהרות
לתועלת כולם חולק עליךף!!!לתועלת כולם-
דיברתי עם קנון ונמסר לי כי המדפסת הזו אינה עובדת אם חסרה מחסנית.
כשיש איזושהי שגיאה במדפסת המדפסת נתקעת עד שהשגיאה תיפתר, וגם לא תהיה אפשרות לסרוק,
ולכן צריך להחליף את מחסנית הדיו הצבעוני כדי שיוכלו להמשיך להשתמש בה.
דבר ראשון התכוונתי שאני חולק עליהםאז מה אפשר לעשות?
סורי שחכתי,יש תשובה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים