• הוסף לסימניות
שלום וברכה!

באשכול זה תוכלו להתייעץ ולייעץ בכל הקשור לציוד היקפי של המחשב.

מסכי מחשב, מקלדות ועכברים, אחסון וגיבוי, מדפסות וסורקים, רמקולים למחשב, כרטיסי קול ועוד ועוד...

בהצלחה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
יש לי דיסק און קי עם חומר מאוד חשוב והוא נשבר (גם הצ'יפ עצמו נשבר), מישהו יודע אם יש מה לעשות?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יש לי דיסק און קי עם חומר מאוד חשוב והוא נשבר (גם הצ'יפ עצמו נשבר), מישהו יודע אם יש מה לעשות?
תודה רבה!!!
מומל ץ!

• הוסף לסימניות
נגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת ואני רוצה כרגע לסרוק מסמך,
מקבלת שגיאה שהמדפסת בשימוש או שאירעה שגיאה,
השגיאה היחידה היא E05 - לא מזהה ראש דיו
מישהו יודע לענות לי אם א"א להדפיס או לסרוק במדפסת הזו כאשר ישנו רק ראש דיו אחד?

• הוסף לסימניות
נגמר לי הדיו הצבעוני במדפסת ואני רוצה כרגע לסרוק מסמך,
מקבלת שגיאה שהמדפסת בשימוש או שאירעה שגיאה,
השגיאה היחידה היא E05 - לא מזהה ראש דיו
מישהו יודע לענות לי אם א"א להדפיס או לסרוק במדפסת הזו כאשר ישנו רק ראש דיו אחד?
בעקרון במדפסת הנ"ל כשחסר הצבעוני הוא אמור להמשיך לעבוד,
אך אולי את מנסה להדפיס צבעוני?

• הוסף לסימניות
ניסיתי כבר.
הוצאתי והחזרתי, הפעלתי את המדפסת מחדש, לא עזר

• הוסף לסימניות
נותן שגיאה שהמחסנית אינה מותקנת כהלכה,
מהבהב אור כתום במשולש של האזהרות

• הוסף לסימניות
לתועלת כולם-
דיברתי עם קנון ונמסר לי כי המדפסת הזו אינה עובדת אם חסרה מחסנית.
כשיש איזושהי שגיאה במדפסת המדפסת נתקעת עד שהשגיאה תיפתר, וגם לא תהיה אפשרות לסרוק,
ולכן צריך להחליף את מחסנית הדיו הצבעוני כדי שיוכלו להמשיך להשתמש בה.

• הוסף לסימניות
לתועלת כולם-
דיברתי עם קנון ונמסר לי כי המדפסת הזו אינה עובדת אם חסרה מחסנית.
כשיש איזושהי שגיאה במדפסת המדפסת נתקעת עד שהשגיאה תיפתר, וגם לא תהיה אפשרות לסרוק,
ולכן צריך להחליף את מחסנית הדיו הצבעוני כדי שיוכלו להמשיך להשתמש בה.
לתועלת כולם חולק עליךף!!!

• הוסף לסימניות
למרות שגיאות מדפסת עשויות להיות שונות לפי מספר הדגם , שגיאת המדפסת E5 עבור מדפסות Canon מתייחסת לבעיה במחסנית דיו. גורמים אפשריים לשגיאה כוללים:

• מחסנית הדיו אינה מותקנת כהלכה.
  • הותקנה מחסנית דיו שגויה (סוג מחסנית לא נתמך).
  • המדפסת לא מזהה את מחסנית הדיו כהלכה, אם בכלל.

מחסנית הדיו אינה מותקנת כהלכה​

אם מחסנית הדיו אינה מותקנת כהלכה, נסה להסיר את המחסנית מהמדפסת ולהתקין אותה מחדש. ודא שהוא מותקן במלואו וננעל במקומו היטב. לאחר מכן נסה להדפיס שוב. הקפד לכבות את המדפסת ולהפעיל אותה מחדש כדי לאפס את הודעת השגיאה.

הותקנה מחסנית דיו שגויה​

אם התקנת מחסנית לא נכונה, עליך לרכוש את המחסנית הנכונה ולהתקין אותה במדפסת. דגמי המדפסת שבהם מחסנית נתמכת מופיעים בדרך כלל בצד אריזת המחסנית.

המדפסת לא מזהה את מחסנית הדיו כהלכה, אם בכלל​

ייתכן גם שהמדפסת לא מזהה את המחסנית לאחר התקנתה. בעיה זו יכולה לנבוע מכך שהמדפסת מלוכלכת (דיו עודף במגש מחסנית הדיו או מגש גלישת דיו). נסה לנקות את המדפסת ביסודיות ולהתקין שוב את המחסניות כדי לראות אם זה פותר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
הדיו הצבעוני שלי לא היה הרבה בשימוש, אז למה כשאני מדפיסה צבעוני יוצא לי קצת מטושטש? והשפתיים נראות כמו צבועות באודם חזק שברח קצת מגבולותיו? גם בשחור לבן לפעמים יוצא לי אותיות קצת נטויות לצד, אבל הצבעוני ממש גרוע.
יכול להיות שנגמר הדיו למרות שאני בקושי משתמשת בצבעוני? או שיש בעיה במדפסת?
איך ניתן לדעת כמה דיו נשאר במחסנית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה