יש לך איזה קצר לכאורה, והאיפוס מכבה אותה בודק לךמדפסת בראדר L2700DN מודלק ע''י הלחצן ההפעלה רק לאחר שאני מוציא מהשקע לכמה דקות ואז מחזיר את הכבל, מה יכול להיות. ניסיתי כבלים אחרים והבעיה חוזרת על עצמה, רק לאחר ניתוק מהחשמל לכמה דקות אפשר להפעיל את המדפסת, וכעבור זמן מסוים ללא שימוש, שוב כבה המכשיר.
תודה מראש
מה הדגם של המדפסת? וכמה זמן לא היה בשימוש? ומה היה בשחור? כן היה בשימוש?הדיו הצבעוני שלי לא היה הרבה בשימוש, אז למה כשאני מדפיסה צבעוני יוצא לי קצת מטושטש? והשפתיים נראות כמו צבועות באודם חזק שברח קצת מגבולותיו? גם בשחור לבן לפעמים יוצא לי אותיות קצת נטויות לצד, אבל הצבעוני ממש גרוע.
יכול להיות שנגמר הדיו למרות שאני בקושי משתמשת בצבעוני? או שיש בעיה במדפסת?
איך ניתן לדעת כמה דיו נשאר במחסנית?
ביצעתי את ההוראות של @לא כמו כולם וב"ה הסתדר. תודה!מה הדגם של המדפסת? וכמה זמן לא היה בשימוש? ומה היה בשחור? כן היה בשימוש?
איזה כייף לשמוע!ביצעתי את ההוראות של @לא כמו כולם וב"ה הסתדר. תודה!
לצערי פתרון בעיה אחת יצר בעיה אחרת, ומאז אני לא מצליחה להדפיס קבצי PDF, ומקבלת את ההודעה הנ"ל.איזה כייף לשמוע!
תודה על העדכון (והתיוג)
בעיקרון זה לא אמור להיות קשור לסתימה שהייתה בצנרת,לצערי פתרון בעיה אחת יצר בעיה אחרת, ומאז אני לא מצליחה להדפיס קבצי PDF, ומקבלת את ההודעה הנ"ל.
(יש לציין שדרך פוטושופ אני כן יכולה להדפיס).
מה עושים?
אולי המדפסת עוברת למצב שינה?
מצב שינה לא אמור לכבות לגמרי את המכשירחשבתי על זה, אך היכן אני מגדיר זאת, הכל באנגלית
ולמה כשאני מחזיר לשקע הוא לא מיד מפעיל אותו רק אם נתתי לו הפסקה של זמן מחוץ לחשמל הוא מיד נדלק?
המדפסת מותקנת בWIFI, מה פרוש: "המדפסת כן מופיעה ברשימת המדפסות"? מיד שאני לוחצת הדפס מופיעה לי ההודעה הנ"ל, אפילו לא נפתחת לי החלונית של אופציות ההדפסה.כשאתם שולחים הדפסה של PDF המדפסת כן מופיעה ברשימת המדפסות?
היא מותקנת עם כבל USB או ב WIFI?
אז לא נפתחת תיבת הדו שיח של ההדפסה בכלל, נכון?המדפסת מותקנת בWIFI, מה פרוש: "המדפסת כן מופיעה ברשימת המדפסות"? מיד שאני לוחצת הדפס מופיעה לי ההודעה הנ"ל, אפילו לא נפתחת לי החלונית של אופציות ההדפסה.
נתן לי רק פעם אחת להדפיס מפוטושופ, אח"כ ניסיתי עוד כמה פעמים ולא נתן.אז לא נפתחת תיבת הדו שיח של ההדפסה בכלל, נכון?
זה נשמע שלא קשור למדפסת או לדרייבר שלה אלא לאדובי,
במיוחד שאת אומרת שממקומות אחרים היא מדפיסה...
תנסי לפתוח את הקבצים דרך הדפדפן ותעדכני מה קורה.
(קליק ימני על הקובץ > פתח באמצעות > מיקרוסופט אדג')
המדפסת על מצב "מוכן"?נתן לי רק פעם אחת להדפיס מפוטושופ, אח"כ ניסיתי עוד כמה פעמים ולא נתן.
קליק ימני על הקובץ > פתח באמצעות > לא נותן לי אפשרות של מיקרוסופט
אין לי מושג מה עבר על המחשב, אבל פשוט כיביתי אותו והדלקתי שוב והמדפסת חזרה לפעול!!!המדפסת על מצב "מוכן"?
אולי היא החליפה כתובת IP?
את יודעת אם הכתובת שלה קבועה או משתנה?
מדפיס את כל סוגי הקבצים??אין לי מושג מה עבר על המחשב, אבל פשוט כיביתי אותו והדלקתי שוב והמדפסת חזרה לפעול!!!
בכל אופן ממש תודה על העזרה ועל הסבלנות!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים