• הוסף לסימניות
במדפסות הזרקת דיו אם אין שימוש הרבה זמן הדיו מתייבש בתוך הצנרת,
במדפסות שאני מכירה (בעיקר של אפסון, אבל ניראלי גם ב HP יש) קיים בתפריט אופציה של "ניקוי ראש"
או "ניקוי חרירים" הפעולה שזה עושה זה שאיבה של הדיו בלחץ חזק פנימה ככה שזה משחרר את החסימות.
תבדקו אם יש לכם אופציה כזו
בד"כ זה בתוך תפריט "תחזוקה".

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מדפסת בראדר L2700DN מודלק ע''י הלחצן ההפעלה רק לאחר שאני מוציא מהשקע לכמה דקות ואז מחזיר את הכבל, מה יכול להיות. ניסיתי כבלים אחרים והבעיה חוזרת על עצמה, רק לאחר ניתוק מהחשמל לכמה דקות אפשר להפעיל את המדפסת, וכעבור זמן מסוים ללא שימוש, שוב כבה המכשיר.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מדפסת בראדר L2700DN מודלק ע''י הלחצן ההפעלה רק לאחר שאני מוציא מהשקע לכמה דקות ואז מחזיר את הכבל, מה יכול להיות. ניסיתי כבלים אחרים והבעיה חוזרת על עצמה, רק לאחר ניתוק מהחשמל לכמה דקות אפשר להפעיל את המדפסת, וכעבור זמן מסוים ללא שימוש, שוב כבה המכשיר.
תודה מראש
יש לך איזה קצר לכאורה, והאיפוס מכבה אותה בודק לך

• הוסף לסימניות
הדיו הצבעוני שלי לא היה הרבה בשימוש, אז למה כשאני מדפיסה צבעוני יוצא לי קצת מטושטש? והשפתיים נראות כמו צבועות באודם חזק שברח קצת מגבולותיו? גם בשחור לבן לפעמים יוצא לי אותיות קצת נטויות לצד, אבל הצבעוני ממש גרוע.
יכול להיות שנגמר הדיו למרות שאני בקושי משתמשת בצבעוני? או שיש בעיה במדפסת?
איך ניתן לדעת כמה דיו נשאר במחסנית?
מה הדגם של המדפסת? וכמה זמן לא היה בשימוש? ומה היה בשחור? כן היה בשימוש?

• הוסף לסימניות
זה נשמע משהו שששיך אולי להגדרת המכשיר שמכבה באופן אוטומטי כשלא משתמשים בו,
אבל למה כשאני מוציא מהשקע ומחזיר מיד הוא לא מדליק אותו, רק אם אני ממתין כחצי דקה (אולי יותר לא בדקתי בדיוק)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
איזה כייף לשמוע!
תודה על העדכון (והתיוג)
לצערי פתרון בעיה אחת יצר בעיה אחרת, ומאז אני לא מצליחה להדפיס קבצי PDF, ומקבלת את ההודעה הנ"ל.
(יש לציין שדרך פוטושופ אני כן יכולה להדפיס).
מה עושים?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 26.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לצערי פתרון בעיה אחת יצר בעיה אחרת, ומאז אני לא מצליחה להדפיס קבצי PDF, ומקבלת את ההודעה הנ"ל.
(יש לציין שדרך פוטושופ אני כן יכולה להדפיס).
מה עושים?
בעיקרון זה לא אמור להיות קשור לסתימה שהייתה בצנרת,
כי זו בעיה מכנית במכשיר
וההודעה הזאת היא בעיה של התקנה/דרייבר.

כשאתם שולחים הדפסה של PDF המדפסת כן מופיעה ברשימת המדפסות?
היא מותקנת עם כבל USB או ב WIFI?

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה, אך היכן אני מגדיר זאת, הכל באנגלית
ולמה כשאני מחזיר לשקע הוא לא מיד מפעיל אותו רק אם נתתי לו הפסקה של זמן מחוץ לחשמל הוא מיד נדלק?

• הוסף לסימניות
אולי המדפסת עוברת למצב שינה?
חשבתי על זה, אך היכן אני מגדיר זאת, הכל באנגלית
ולמה כשאני מחזיר לשקע הוא לא מיד מפעיל אותו רק אם נתתי לו הפסקה של זמן מחוץ לחשמל הוא מיד נדלק?
מצב שינה לא אמור לכבות לגמרי את המכשיר
ולחיצה על כפתורים בצג אמורה להחזיר אותו לפעילות...
במיוחד כפתור ההפעלה שנשמע שהוא מתנטרל עד להוצאה מהשקע והחזרה שוב.

לפי דעתי זה לא עניין של הגדרות אלא משו מכני בלוח הראשי של המכשיר,
כמו שאמר @קונטרול פי זה נשמע כמו קצר.

• הוסף לסימניות
כשאתם שולחים הדפסה של PDF המדפסת כן מופיעה ברשימת המדפסות?
היא מותקנת עם כבל USB או ב WIFI?
המדפסת מותקנת בWIFI, מה פרוש: "המדפסת כן מופיעה ברשימת המדפסות"? מיד שאני לוחצת הדפס מופיעה לי ההודעה הנ"ל, אפילו לא נפתחת לי החלונית של אופציות ההדפסה.

• הוסף לסימניות
המדפסת מותקנת בWIFI, מה פרוש: "המדפסת כן מופיעה ברשימת המדפסות"? מיד שאני לוחצת הדפס מופיעה לי ההודעה הנ"ל, אפילו לא נפתחת לי החלונית של אופציות ההדפסה.
אז לא נפתחת תיבת הדו שיח של ההדפסה בכלל, נכון?
זה נשמע שלא קשור למדפסת או לדרייבר שלה אלא לאדובי,
במיוחד שאת אומרת שממקומות אחרים היא מדפיסה...

תנסי לפתוח את הקבצים דרך הדפדפן ותעדכני מה קורה.
(קליק ימני על הקובץ > פתח באמצעות > מיקרוסופט אדג')

• הוסף לסימניות
אז לא נפתחת תיבת הדו שיח של ההדפסה בכלל, נכון?
זה נשמע שלא קשור למדפסת או לדרייבר שלה אלא לאדובי,
במיוחד שאת אומרת שממקומות אחרים היא מדפיסה...

תנסי לפתוח את הקבצים דרך הדפדפן ותעדכני מה קורה.
(קליק ימני על הקובץ > פתח באמצעות > מיקרוסופט אדג')
נתן לי רק פעם אחת להדפיס מפוטושופ, אח"כ ניסיתי עוד כמה פעמים ולא נתן.
קליק ימני על הקובץ > פתח באמצעות > לא נותן לי אפשרות של מיקרוסופט

• הוסף לסימניות
נתן לי רק פעם אחת להדפיס מפוטושופ, אח"כ ניסיתי עוד כמה פעמים ולא נתן.
קליק ימני על הקובץ > פתח באמצעות > לא נותן לי אפשרות של מיקרוסופט
המדפסת על מצב "מוכן"?
אולי היא החליפה כתובת IP?
את יודעת אם הכתובת שלה קבועה או משתנה?

• הוסף לסימניות
המדפסת על מצב "מוכן"?
אולי היא החליפה כתובת IP?
את יודעת אם הכתובת שלה קבועה או משתנה?
אין לי מושג מה עבר על המחשב, אבל פשוט כיביתי אותו והדלקתי שוב והמדפסת חזרה לפעול!!!
בכל אופן ממש תודה על העזרה ועל הסבלנות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה