אם לא נשארו שאריות ויצא הדף שלם מהמקום בו נתקע אז כבי את המדפסת ואז תדליקי אותה בחזרה והאזהרה על התקלה אמורה להעלם.

אם לא נשארו שאריות ויצא הדף שלם מהמקום בו נתקע אז כבי את המדפסת ואז תדליקי אותה בחזרה והאזהרה על התקלה אמורה להעלם.
ניסיתי כמה פעמים לא נעלמה
בדקתי בפנים ולא נשאר נייר
מה עוד אפשר לעשות?

יש לנו סוג- של הארדיסק,
כאילו- כונן חיצוני- אבל בתוך המחשב (נייח) איפה שכל הקבלים וזה
אין איך להוציא אותו נראה לי
ויום אחד הוא פשוט "נעלם"
הוא הפסיק להופיע על שלוחן עבודה
ואנחנו ל אמוצאים אזכור שלו בשום מקום
כאילו פתאום הפסיק לעבוד
ללא שום סיבה נראית לעין

תבדוק אם הוא מופיע בניהול דיסקים
קליק ימני על ההתחל- ניהול דיסקים. כמה דיסקים מופיעים שמה?
אם לא אז תבדוק אם הוא מחובר בתוך ה"קופסא עם כל החוטים"
יש שתי סוגים של חיבורים (בגדול) NVME או SATA תעשה חיפוש באינרנט תמונות להבין אייך כל אחד נראה
אם זה NVME אז זה כרטיס שצריך לבדוק שהוא לא זז ואם זה SATA אז צריך להיות מחובר לזה 2 כבלים אחד עם 4 חוטים (בדרך כלל כמה צבעים) ואחד כבל רחב ברוחב זרת יכול להיות שזה יצא

(עכשיו אני אוחז שכתבת שהוא לא מופיע בשולחן העבודה ב"מחשב זה" בדקת?)
בהצלחה

אשמח להכוונה- איך עושים את זה?
קניתי דונגל שיאפשר לי לחבר בין הרמקול למחשב,
אבל לא ברור לי איך מפעילים את העסק...
נראה שאין לי בלוטוס במחשב (כשאני מחפשת בהגדרות > מכשירים, לא מופיע שם בלוטוס),
לכן חיברתי את הדונגל למכשיר עצמו, אבל המחשב לא מזהה אותו.
האם צריך להתקין משהו כדי שהחיבור יעבוד?
אודה על כל עזרה,
תודה רבה!

יש לחבר את הדונגל למחשב.

לפעמים מגיע עם דיסק התקנת הדרייברים.
בד"כ המחשב מזהה לבד ונוסף אופציה לבלוטוס.

אם המחשב לא מזהה לבד ואין דיסק שהגיע עם הדונגל,
אז לחפש עדכון בעדכוני ווינדוס, עדיך לעשות זאת דרך מנהל ההתקנים במחשב ולחפש עדכון לדונגל דרך שם.

תודה רבה לעוזרים!
חיברתי למחשב והוא ב"ה זיהה את המכשיר מיד.

מידרג ממליצים על SSD, אבל בפרוג כתוב שלא מומלץ להשתמש ככונן חיצוני

לי יש כונן קשיח לגיבוי וזה סבבה לי
מה יותר טוב אני לא יודע לכן רק הבאתי קישורים לשני הצדדים עם הסבר של כל אחד
מקווה שזה יעזור
בגדול עם זה רק לגיבוי וזה לא מחובר כל הזמן נראה לי שזה לא משנה כל כך

הSSD טוב יותר בגלל מהירות הקריאה שלו, וזה מורגש בעיקר כשמריצים ממנו תוכנות.
אם זה בסה"כ צפיה בקבצים ממנו, לא מוצא טעם להוסיף 10$ בשביל SSD, מה גם שזה טרה פחות.

שלום,

אני מחפשת דיסק קשיח חיצוני לגיבוי תמונונת (לא מתכוונת לעבוד מולו באופן יומיומי אלא רק לגיבוי), לא משנה לי 1TB או 2TB.
מה עדיף ולמה:
כונן קשיח חיצוני נייד WD 2TB Elements
או
SanDisk 1TB Portable SSD

זה די דחוף...
תודה לעונים!
בגדול SSD יותר מוגן מנפילות.
אבל אם החומר ממש חשוב לך תוכלו לקחת כונן יותר איכותי

בכדי להתקין על מחשב שאין לו חיבור לאינטרנט
יש כזה דבר?
תודה רבה

ואם מישהו מכיר את המדפסת האם יש כזה דבר לסרוק ללא אינטרנט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה