original- מקורי, מסופק על ידי אותו יצרן של דל (אבל בעלי זה אומר -שזה חיקוי יותר דומה למקו)
OEM- תואם את המקור, אבל לא מתיימר לומר שהוא בדיוק כמו המקור.

לא הרבה.
אולי 20-30 דפים, מספיקה לי מדפסת בלבד
עם פקס חשוב לכם אז מדפסת רגילה בסביבות ה- 400 ש"ח תענה על הצרכים שלכם, וחסכונית תעלה בסביבות ה-1000 ש"ח
עם פקס לא חשוב אז רגילה ב: 250 ש"ח חסכונית ב: 700 ש"ח.

מצורף הבדל בין חסכונית ללא.
דוג' למדפסת למדפסת לא חסכונית
מדפסת במחיר 250 ש"ח מגיע עם ערכת דיו בקניה ראשונית לממוצע של 200 דף שחור לבן וצבעוני
דיו לאחמ"כ ל-400 הדפסות 105 ש"ח תואם 140 מקורי
יתרונות? מדפסת זולה, 2 מחסניות דיו. חסרונות? דיו יקר!!!
דוג' למדפסת חסכונית
מדפסת במחיר 700 ש"ח מגיע עם ערכת דיו להדפסת 10,000 הדפסות
דיו אח"כ עולה בקבוק של 6000 דף באזור ה-80 ש"ח מקורי
יתרונות?- חיסכון מטורף בעלות המתכלים!
חסרונות?- 4 בקבוקי דיו...
מבחינת פונקציות שניהם אותו הדבר

מה יש לכם להציע מדפסת משולבת לייזר דו צדדית, אין צורך בצבעונית?
תודה

שימו לב, שיש מדפסות זולות אבל הדיו שלהן יקר במיוחד. היה לנו פעם, והשתלם יותר לזרוק אותה ולקנות חדשה + דיו מאשר לקנות דיו חדש.

בגדול HP לא מומלץ למי שרוצה דיו לא מקורי.

אני מדפיסה הרבה באופן יומיומי ועברתי כמה וכמה מדפסות
יש לי נסיון עם HP, פנסוניק, וBROTHER
אני הכי מרוצה מBROTHER
מחזיק אצלי הכי הרבה זמן
גם נוח מאוד לשימוש

אני מדפיסה הרבה באופן יומיומי ועברתי כמה וכמה מדפסות
יש לי נסיון עם HP, פנסוניק, וBROTHER
אני הכי מרוצה מBROTHER
מחזיק אצלי הכי הרבה זמן
גם נוח מאוד לשימוש
שוב גם מה שאת כתבת זה לא אוניברסלי, זה לפי צרכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה