כנ"ל כמובן.
מנסים לעזור, זה הכל
(הלך לי חומרים של 32 ג'יגה אחרי שהעמסתי דיסק און קי עם אלפי המלצות של 64 וגיליתי שהוא מכיל 2 ג'יגה, כל מה שמעבר לשתי ג'יגה הוא פשוט 'כתב' עליהם)

אני קניתי מטמו כזה כונן ובינתיים הוא עובד מצוין ואני מרוצה ממנו
הוא גם מהיר
א. מופיע שאזל מהמלאי.
ב. כמו שכתבו כאן קודם, חד משמעית לא מומלץ לקנות דיסק קשיח בעלי אקספרס או בטמו. גם אם נראה שהוא עובד "בינתיים"...

אני קניתי הרבה פעמים דיסק אונקי בעלי אקספרס ובטמו ולא היו בעיות,
מבינה כאן שאת מה שחשוב לי כדאי לגבות גם בגוגל דרייב?

זה בטוח הכיל את הכמות שהיה כתוב שזה מכיל? ניסית למלא באמת את הכל?

הבעיה איתם מתחילה ומורגשת בדרך כלל כשממלאים אותו עד הסוף.. לאחר מכן חלק מהקבצים לא יהיו נגישים. הרבה פעמים הנפח המוצג הוא מזויף והנפח האמיתי קטן משמעותית. יש תוכנות שיודעות לבדוק את זה. שלא לדבר על האיטיות שבדרך כלל יש בהם.

זה בטוח הכיל את הכמות שהיה כתוב שזה מכיל? ניסית למלא באמת את הכל?
מה שאני קניתי מילאתי את הכל וכמו שהיה כתוב
א. מופיע שאזל מהמלאי.
ב. כמו שכתבו כאן קודם, חד משמעית לא מומלץ לקנות דיסק קשיח בעלי אקספרס או בטמו. גם אם נראה שהוא עובד "בינתיים"...
א. החלפתי את הקישור, יש שם במלאי
ב. התכוונתי הוא עובד מצוין ואני לא רואה שום בעיה

משיהו קנה פעם דיסק קשיח של טרא + באליאקספרס ויכול להמליץ?
אשמח לקבל קישורים.
תודה.
כן. אני קניתי
בהמלצה של מישהו(!)

וכשחצי מהדיסק התמלא - נמחקו לי דברים ונפגמו קבצים ללא אפשרות שיחזור:cry:
חבל על הכסף והעוגמת נפש ובעיקר על החומר!...

תודה
באמצע התקנה זה ההודעה שקיבלתי
אני לא מוצאת איפה צריך לסמן ניפוי באגים

1757345189861.png

הוא גם כתב לי את זה במרכז ההודעות
ולא ברור לי מה צריך לעשות
1757346933011.png

נערך לאחרונה ב:
נראה לי שהשרשור כאן יצא משליטה
לא כל אונקי שקונים בעלי אקספרס הוא פגום דפוק ומזויף
אני עצמי קניתי הרבה בעלי והגיעו לי דברים מעולים
העניין הוא שבתחום הזה אין "מציאות" אין כרטיס של 64 ג'יגה ב 9.90 או דיסק קשיח במחיר מציאה
אם אתם מוצאים אונקי מחברה אמינה חנות שנראית רצינית ומחיר הגיוני - אין הרבה סיכוי שזה מזויף
רוב ככל אלו שנפלו הם אנשים שהתלהבו ממחיר רצפה

מותקן לך WSA? עקרונית זה כבר לא נתמך...
מה גם שאם זה מכשיר שצריך להתממשק עם הבלוטוס של המחשב זה כנראה לא יפעל

אם אתם מוצאים אונקי מחברה אמינה חנות שנראית רצינית ומחיר הגיוני - אין הרבה סיכוי שזה מזויף
אם המחיר הגיוני יותר משתלם לקנות בKSP או אמזון ולהיות רגועים יותר באותו מחיר...

נראה לי שהשרשור כאן יצא משליטה
לא כל אונקי שקונים בעלי אקספרס הוא פגום דפוק ומזויף
אני עצמי קניתי הרבה בעלי והגיעו לי דברים מעולים
העניין הוא שבתחום הזה אין "מציאות" אין כרטיס של 64 ג'יגה ב 9.90 או דיסק קשיח במחיר מציאה
רוב ככל אלו שנפלו הם אנשים שהתלהבו ממחיר רצפה
זה ברור שאונקי של 2 TB ב15 ש"ח זה פייק
אבל הענין הוא חוסר האמינות, כי המוכר יכול להיות מספיק מתוחכם כדי למכור 512 GB ב45 ש"ח [בארץ אפשר להשיג ב100]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה