זה ברור שאונקי של 2 TB ב15 ש"ח זה פייק
אבל הענין הוא חוסר האמינות, כי המוכר יכול להיות מספיק מתוחכם כדי למכור 512 GB ב45 ש"ח [בארץ אפשר להשיג ב100]
מהקישור שהעלתי ל500 ג'יגה 93 ש"ח, אם יש ב100 בארץ אשמח שתביא לי קישור איפה אפשר להשיג את זה

מהקישור שהעלתי ל500 ג'יגה 93 ש"ח, אם יש ב100 בארץ אשמח שתביא לי קישור איפה אפשר להשיג את זה
כתבת שמילאת אותו בתוכן, השאלה אם בדקת שכל התוכן אכן נשאר נגיש ולא נותן שגיאות כשמנסים לפתוח אותו. ואם אתה רוצה לבדוק יש תוכנות ייעודיות שיכולות לבדוק. כנ"ל לגבי מהירות קריאה/כתיבה.

כתבת שמילאת אותו בתוכן, השאלה אם בדקת שכל התוכן אכן נשאר נגיש ולא נותן שגיאות כשמנסים לפתוח אותו. ואם אתה רוצה לבדוק יש תוכנות ייעודיות שיכולות לבדוק. כנ"ל לגבי מהירות קריאה/כתיבה.
הכל עובד לי חלק, הוא נגיש ולא נותן שגיאות אף פעם, הוא מהיר בהעתקה
כתוב שם שזה מותג (לא יודע אם זה באמת מותג אבל זה נשמע יותר אמין ויכול להיות שלכן זה ככה)

אבל הענין הוא חוסר האמינות, כי המוכר יכול להיות מספיק מתוחכם כדי למכור 512 GB ב45 ש"ח [בארץ אפשר להשיג ב100]
זה עדיין לא מחיר סביר
מחיר סביר זה לדוגמה לפני כמה שנים כשקניתי אונקי של סמסונג 128 ג'יגה ב 75 שקל
היום אולי זה יהיה 65 שקל - זה נקרא מחיר הגיוני

דיסק קשיח עם טרה בייט חומר בלי גיבוי...
הכנסתי כדי לסרוק לתוכו מסמכים סימן לי שמפרמט, הוצאתי מיד (ואולי זו היתה טעות...)
מסמן לי בהכנסה למחשב שיש חומר בדיסק
כרגע זה נראה ככה:
1757588204350.png

1757588220796.png

1757588234147.png

דיסק קשיח עם טרה בייט חומר בלי גיבוי...
הכנסתי כדי לסרוק לתוכו מסמכים סימן לי שמפרמט, הוצאתי מיד (ואולי זו היתה טעות...)
מסמן לי בהכנסה למחשב שיש חומר בדיסק
כרגע זה נראה ככה:
צפה בקובץ המצורף 2061444
צפה בקובץ המצורף 2061445
צפה בקובץ המצורף 2061446
בעבר שחזרתי מקרה דומה עם זה:

הילדים נגעו בדיסק קשיח חיצוני של חומר שחלקו לא מגובה
וכנראה אישרו משהו שהם לא יודעים מה
המציאות:
1760543191043.png

יש משהו לעשות חוץ מלרוץ למעבדה הקרובה?
מה בדיוק קרה?

@~נעמי~ מעבדה תיקח הרבה כסף
הבעיה הזאת לכאורה לא תדרוש עבודה עם ציוד של מעבדה ולכן אני יכול לבדוק אם זה ניתן לתיקון גם בסכום נמוך יותר אצלי
אפשר לפנות אלי במייל egozkokus1 בג'ימייל

בהכנסת אר סידק חיצוני עולה הודעה אין גישה-אשמח לעזרה מנסיון
1760948871839.png

יתכן שאפשר לטפל בזה
אם אתם זמינים בדקות הקרובות אוכל לנסות לעזור בשליטה מרחוק, אם לא יש את @מתכנת חובב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה