הכנסתי את הכרטיס זיכרון למחשב והוא כתב לי סרוק ותקן לחצתי אישור ומאז אין לי גישה לכרטיס!!!
לא במצלמה וקל וחומר לא במחשב
התקנתי את תוכנת-ריקובה אבל היא לא הצליחה לשחזר שום דבר
אני רוצה לדעת האם יש דרך לפתור את זה או שבכרטיס אבוד?....

אני מחפשת לקנות מדפסת שכוללת סורק
לשימוש ביתי, אבל מדפיסים המון, גם שחור לבן וגם צבעוני
משהו איכותי, חזק, אבל שלא יתפוס הרבה מקום...
תודה.

hp smart tank

• תודה
Reactions: byy
לנו יש את HP DeskJet Plus 6400 series-HP Scan היא קומפקטית לצורך העינין ממוקמת ברווח שמתחת למיטה בחדר הורים. הדיו לא יקר מידי ומחזיק לאזור 300 צילום בשחור יש סורק ויש אופציה לשימוש אלחוטי. מדפסת חכמה

קופץ על האשכול...
מה ההבדל בין טונר רגיל לבין לייזר?
מה יותר טוב?
וכן מה יותר זול?

קופץ על האשכול...
מה ההבדל בין טונר רגיל לבין לייזר?
מה יותר טוב?
וכן מה יותר זול?
יותר טוב, חד, חסכוני, זה לייזר.
למה לא כולם קונים לייזר?
1. הצבעוני שלו ממש יקר.
2. הטונר הוא יקר יותר כי הוא גם גדול יותר.
3. המכשיר יקר יותר.

משהו מכיר בבית שמש משהו שעושה כזה עבודה?
לשחזר מידע מאונקי שבור?

יותר טוב, חד, חסכוני, זה לייזר.
למה לא כולם קונים לייזר?
1. הצבעוני שלו ממש יקר.
2. הטונר הוא יקר יותר כי הוא גם גדול יותר.
3. המכשיר יקר יותר.
דווקא לי אמר חבר שיש לו מדפסת לייזר שהצבעוני הרבה יותר זול,
אולי כל המחסנית יותר יקרה אבל נכנס שם כמות הרבה יותר גדולה של הדפסות/צילומים ולכן זה יוצא יותר זול.
(אם הבנתי ממנו נכון, שואל).

דווקא לי אמר חבר שיש לו מדפסת לייזר שהצבעוני הרבה יותר זול,
אולי כל המחסנית יותר יקרה אבל נכנס שם כמות הרבה יותר גדולה של הדפסות/צילומים ולכן זה יוצא יותר זול.
(אם הבנתי ממנו נכון, שואל).
פר דף זה יותר זול. אבל הטונר הרבה יותר יקר. למדפסת ביתית, אין צורך שוטף בצבעוני, לכן זה לא שווה לשלם כמה מאות שקלים על זה.

יש לי מדפסת ברדר 1010
החלפתי דיו לדיו מקורי חדש.
המדפסת הדפיסה מס' דפים, ואז החליטה שהיא לא מכירה בדיו שהחלפתי
היא מסמנת כמה יש בכל מחסנית ועל הצבע שהוחלף היא מסמנת איקס.
א. האם יש מה לעשות לזה?
ב. אם צריך תיקון מקצועי-כמה אמור לעלות.
ג. האם שווה לתקן או שווה להחליף?
ד. אם להחליף, לאיזה מדפסת מומלץ? אני מדפיסה די הרבה צבעוני.לשחור לבן יש לי לייזר, כך שזו רק לצבעוני.
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה