מתכנת חובב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני מטפל בדברים כאלובהכנסת אר סידק חיצוני עולה הודעה אין גישה-אשמח לעזרה מנסיון
צפה בקובץ המצורף 2081283
אפשר לפנות אלי ב egozkokus1 בג'ימייל
אני מטפל בדברים כאלובהכנסת אר סידק חיצוני עולה הודעה אין גישה-אשמח לעזרה מנסיון
צפה בקובץ המצורף 2081283
יותר טוב, חד, חסכוני, זה לייזר.קופץ על האשכול...
מה ההבדל בין טונר רגיל לבין לייזר?
מה יותר טוב?
וכן מה יותר זול?
זה עולה כמה מאות, אתה מוכן לשלם??משהו מכיר בבית שמש משהו שעושה כזה עבודה?
לשחזר מידע מאונקי שבור?
בכמה מאות מדובר ולפי זה אני יעשה שיקול האם שווהזה עולה כמה מאות, אתה מוכן לשלם??
תנסה לדבר איתו - egozkokus1@ gmail.comבכמה מאות מדובר ולפי זה אני יעשה שיקול האם שווה
דווקא לי אמר חבר שיש לו מדפסת לייזר שהצבעוני הרבה יותר זול,יותר טוב, חד, חסכוני, זה לייזר.
למה לא כולם קונים לייזר?
1. הצבעוני שלו ממש יקר.
2. הטונר הוא יקר יותר כי הוא גם גדול יותר.
3. המכשיר יקר יותר.
פר דף זה יותר זול. אבל הטונר הרבה יותר יקר. למדפסת ביתית, אין צורך שוטף בצבעוני, לכן זה לא שווה לשלם כמה מאות שקלים על זה.דווקא לי אמר חבר שיש לו מדפסת לייזר שהצבעוני הרבה יותר זול,
אולי כל המחסנית יותר יקרה אבל נכנס שם כמות הרבה יותר גדולה של הדפסות/צילומים ולכן זה יוצא יותר זול.
(אם הבנתי ממנו נכון, שואל).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים