שאלה שוודאי נשאלה כבר, אני לא מומחה באקסל
יש לי אקסל הוצאות והכנסות עמודות: תאריך - סוג הוצאה - וסכום.
אני רוצה לעשות טבלת סיכום לפי חודשים ולפי סוגי הוצאות.
איך עושים זאת?
PIVOT TABLE - לא מתרענן לבד אבל לאחר רענון כולל הכל
נוסחת SUMIFS - מתחשב אוטומטי אבל צריך ליצור את רשימת הקטגוריות והחודשים לבסס עליהם את טבלת הסיכום

ת
אפשר להשתמש בתצוגה מותאמת אישית.
לפני הסתרת עמודות לגשת ללשונית תצוגה> תצוגות מותאמות אישית> הוספה> לתת את השם 'הכל' ואישור.
אח"כ להסתיר עמודות מסוימות> שוב תצוגה> תצוגות מותאמות אישית> הוספה> לתת את השם המתאים.
וכך אפשר להוסיף עוד תצוגות.
בכדי לעבור בין התצוגות:
תצוגה> תצוגות מותאמות אישית> לבחור בתצוגה הרצויה> הצג.
כשרוצים לראות הכל בוחרים בתצוגה 'הכל'.
(אפשר להוסיף לסרגל גישה מהירה קיצור)
תודה,
ניסיתי את זה, בקובץ חדש זה אכן עובד א בקובץ הרצוי משום מה לא נותן לי לבחור את האפשרות של "תצוגה מותאמת אישית"
למה?

ת

תודה,
ניסיתי את זה, בקובץ חדש זה אכן עובד א בקובץ הרצוי משום מה לא נותן לי לבחור את האפשרות של "תצוגה מותאמת אישית"
למה?
לא נותן לבחור הכוונה מוצלל?
קשה לי לענות בלי לראות את הקובץ.

תודה,
למה?
כנראה מוגדרת טבלה.
ראיתי עכשיו שלא מתאפשר בקובץ שיש בו נתונים שהוגדרו כטבלה.

אם אפשר לעזור אשמח מאוד.
בדוגמה שהעלתי בגיליון השני הוא שואב נתונים מעמודה "שם האב" של גליון אחד.
האם אפשרי שיחזיר לי את הנתונים באמת מאותו עמודה אבל פעם אחת בלבד (סוג של הסר כפיליות אבל אוטומטי).

תודה מראש

קבצים מצורפים

• דוגמה (2).xlsx
    KB 11.3 · צפיות: 40
אם אפשר לעזור אשמח מאוד.
בדוגמה שהעלתי בגיליון השני הוא שואב נתונים מעמודה "שם האב" של גליון אחד.
האם אפשרי שיחזיר לי את הנתונים באמת מאותו עמודה אבל פעם אחת בלבד (סוג של הסר כפיליות אבל אוטומטי).

תודה מראש

קבצים מצורפים

• דוגמה (2).xlsx
    KB 12.8 · צפיות: 48
מי יודע איך ניתן להעביר נתונים מעמודה ליד, במקום ערכים קיימים שורה כן שורה לא?

מוזמנים להכיר את האתר החדש של אקסלטיים שם יש לכם חומר חינמי וקבצים חינמיים שמישים באקסל, כמו כן הדרכה איך נבנו המוצרים הללו.

חפשו אקסלטיים.

מוזמנים להכיר את האתר החדש של 'אקסלטיים' שם יש לכם חומר חינמי וקבצים חינמיים שמישים באקסל, כמו כן הדרכה איך נבנו המוצרים הללו.

אקסלטיים.

מוזמנים להכיר את האתר החדש של אקסלטיים שם יש לכם חומר חינמי וקבצים חינמיים שמישים באקסל, כמו כן הדרכה איך נבנו המוצרים הללו.

חפשו אקסלטיים.
הדבקת תמונה בתגובות לא תקינה.

מוזמנים להכיר את האתר החדש של 'אקסלטיים' שם יש לכם חומר חינמי וקבצים חינמיים שמישים באקסל, כמו כן הדרכה איך נבנו המוצרים הללו.

אקסלטיים.
אין שם כלום. נכנסתי, זה עדיין בהקמה

האם יש אפשרות לנעול או להגן תא מסויים בתנאי?

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בגוגל sheets אני רוצה לעשות שכל ערך שאני מקלידה בתא שאני יגדיר יעותק אוטמטי לתא אחר שאני יגדיר

ב VBA.
מה התנאי?
נניח: אם בחרתי בעמודה א' שילם, אוכל לכתוב בעמודה ב' את הסכום כמה הוא שילם. ואם בחרתי בעמודה א' "לא שילם" אז עמודה ב' תהיה נעולה.
כמובן שכל שורה תינעל בנפרד לפי מה שכתוב בעמודה א' באותה שורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה