אפשר.האם בתוך נוסחת SUMIF אפשר באמצע להשחיל עוד נוסחה?
לא יודעת לגבי דווקא סיפרה. אבל אפשר להחליף ב:זו הנוסחה, איך ממשיכים מכאן,
=SUMIFS('12.20'!K:K,'12.20'!D,G4,'12.20'!A:A,"06/1/1/3/1/1/1")+SUMIFS('11.20'!K:K,'11.20'!D
,G4,'11.20'!A:A,"06/1/1/3/1/1/1")+SUMIFS('1.21'!K:K,'1.21'!D
,G4,'1.21'!A:A,"06/1/1/3/1/1/1")
במקום: 06/1/1/3/1/1/1 הספרה הזו תהיה ספרה אחרת בין 1 ל-9
"06/1/1/3/?/1/1"
הגוגל שיטס נשמע ממש טוב ושימושי, פתחתי ולא בדיוק הבנתי, יש מצב שתוכל לשלוח לי דוגמא/הסבר, תודה.ישנם שתי אפשרויות, א' להכניס הכל באותו קובץ בגליונות שונים, וכך מאד קל לסנכרן נתונים ולחשב אותם יחד.
אפשרות נוספת (אצלי היא מאד מאד שימושית) פועלת רק בגוגל שיטס ולא באקסל, זה להשתמש בפונקציית importrange, ראו הסבר מפורט כאן.
מצרף שני קבצי דוגמא שניתן לראות כיצד קובץ דוגמא ב' מסנכרן מידע עם קובץ דוגמא א',הגוגל שיטס נשמע ממש טוב ושימושי, פתחתי ולא בדיוק הבנתי, יש מצב שתוכל לשלוח לי דוגמא/הסבר, תודה.
חשוב לי דווקא בקבצים נפרדים, בקבצים האלו יש אנשים נוספים שצופים והם לא אמורים להיות חשופים לכל המידע, אלא למידע ספציפי בלבד.
לא יודע אם הבנתי נכון את השאלה, התכוונת לזה?שלום וברכה!!
ויש"כ מראש לכל העונים כאן
אני צריך עזרה בחיפוש והחלפה של ביטויים רגולריים בגוגל שיטס
יש לי שתי מחרוזות:
" 'נקנה'!A:A=INDEX('הוספת מוצרים לטבלה'!$B:$AB "
" 'נמכר'!A:A=INDEX('הוספת מוצרים לטבלה'!$B:$AB "
הם חלק ממשפט בתוך נוסחא
אני מעוניין להחליף את הטווח של הוספת מוצרים לטבלה לפי הנקנה או הנמכר באופן שונה (לדוגמא אם זה נקנה שיהיה מA-K ואם זה נמכר שיהיה מk-z.)
אבל מוכרח שהחיפוש וההחלפה לא יהיו תלויים בטווח של הנמכר או הנקנה שהנו משתנה לפי העמודות
איך כותבים כזה דבר בחיפוש ובהחלפה?
תשתמש כךשלום וברכה!!
ויש"כ מראש לכל העונים כאן
אני צריך עזרה בחיפוש והחלפה של ביטויים רגולריים בגוגל שיטס
יש לי שתי מחרוזות:
" 'נקנה'!A:A=INDEX('הוספת מוצרים לטבלה'!$B:$AB "
" 'נמכר'!A:A=INDEX('הוספת מוצרים לטבלה'!$B:$AB "
הם חלק ממשפט בתוך נוסחא
אני מעוניין להחליף את הטווח של הוספת מוצרים לטבלה לפי הנקנה או הנמכר באופן שונה (לדוגמא אם זה נקנה שיהיה מA-K ואם זה נמכר שיהיה מk-z.)
אבל מוכרח שהחיפוש וההחלפה לא יהיו תלויים בטווח של הנמכר או הנקנה שהנו משתנה לפי העמודות
איך כותבים כזה דבר בחיפוש ובהחלפה?
IF(A1='נקנה',A:H,I:P)
אם אני מבין נכון - התשובה לאשאלה:
האם יש באקסל אופציה של גיליונות משנה?
זה מביא רק אם אין לו שני אופציות להמשיךרגיל באקסל, אם יש לי רשימת נתונים ואני מתחיל לרשום בשורה למטה, נתון שתואם לנתון מהרשימה מעליו
הוא משלים את המשפט אוטומטי
לאחרונה זה הפסיק לעבוד - יש למישהו מושג מה הבעיה
לא יודע אם הבנתי נכון את השאלה, התכוונת לזה?
צפה בקובץ המצורף 824442
למה שלא תעיק את המחרוזת שוב ותחליף בתוכה את הקטע הרלוונטי ואז תעשה החלףתודה רבה לכל העונים והמסייעים
התכוונתי לזה:
צפה בקובץ המצורף 825010
איך עושים שיוכל לחפש את המחרוזת ואיך עושים שיחליף רק את הטווח של ההוספת נתונים ולא את הטווח של הנקנה או הנמכר?
הבנתי שאם קו נטוי הפוך צריך להפוך את הסימנים לטקסט רגיל
לא הבנתי אלו סימנים צריך להפוך ואלו לא.
כמו כן לא הבנתי מה צריך לכתוב כדי שיחליף רק קטע קטן מהמחרוזת
צריך לוודא שה V כאן מסומן:רגיל באקסל, אם יש לי רשימת נתונים ואני מתחיל לרשום בשורה למטה, נתון שתואם לנתון מהרשימה מעליו
הוא משלים את המשפט אוטומטי
לאחרונה זה הפסיק לעבוד - יש למישהו מושג מה הבעיה
הכיתוב הפוך או רק הגיליון משמאל לימין?אני ניסית להעתיק משהו לאקסל הכל נהיה לי משמאל לימין איף הופכים את הכל לימין בפעם אחת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים