אם אתם בתוך התא - אלט שמאלי + אנטר אמור להוריד שורה בתוך התא
תודה,
עדיין לא הולך, בתוך התא וגם בשורה למעלה.
אולי מישהו בכל אופן יצליח לעזור לי???
לא מצליחה לרדת שורה בתוך תא!!
תודה רבה מראש!

יש לי שני קבצי אקסל
ברצוני להצליב נתונים
כלומר: בקובץ אחד יש כ- 60 שורות ובקובץ השני כ- 80, השישים אמורים להיות מתוך השמונים, וברצוני למצוא [ולסמן] בקובץ של השמונים את אלו שנמצאים בקובץ של השישים

תודה רבה!
@מאסטר באקסל

יש לי שני קבצי אקסל
ברצוני להצליב נתונים
כלומר: בקובץ אחד יש כ- 60 שורות ובקובץ השני כ- 80, השישים אמורים להיות מתוך השמונים, וברצוני למצוא [ולסמן] בקובץ של השמונים את אלו שנמצאים בקובץ של השישים

תודה רבה!
@מאסטר באקסל
תעשה את זה עם פונקציית VLOOKUP על מספר חד ערכי בגיליון של השמונים.

כלומר?
מוסיפים את הפונקציה (=VOOKUP) ואז???
:unsure::unsure::unsure:
בהנחה שאתה מבין מה זה הפונקצייה הנ"ל אסביר בקצרה (אם לא אסביר שוב באריכות)
קודם מזינים את הפונקצייה ואז ערך התא החד ערכי (דהיינו ערך שלא חוזר על עצמו בכל הטבלה כמו ת.ז. או מס' לקוח וכדו') ואז פסיק ואז בוחרים את העמודה בו מופיע את אותו הערך בטבלה השנייה (בגליון השני), ושוב פסיק, ואז 1 (כיון שבחרנו רק עמודה 1, ואז שוב פסיק ואז לבחור התאמה מדוייקת. ואז אנטר ולגרור את הנוסחה לכל הטבלה.
עכשיו כל שורה שתופיע גם בשישים יופיע הערך שלו בתא, ואם הוא לא מופיע, אז יופיע בתא של הפונקצייה - #N/A.
מקווה שהובנתי.

האם יש דרך בגוגל שיטס לעשות אימות נתונים מותנה?
לדוג' אני כותב בעמודה ראשונה בראשית, ובעמודה השניה יופיע רשימה של בראשית, נח, לך לך וכו'
ואם אכתוב שמות יופיע רשימה שמות, וארא, בא וכו'
יצויין כי באקסל יש דרך ע"י הגדרת שמות, ו-INDIRECT, אך בגוגל שיטס לא יכולים להכניס נוסחה בתוך אימות נתונים>רשימה נפתחת

האם יש דרך בגוגל שיטס לעשות אימות נתונים מותנה?
לדוג' אני כותב בעמודה ראשונה בראשית, ובעמודה השניה יופיע רשימה של בראשית, נח, לך לך וכו'
ואם אכתוב שמות יופיע רשימה שמות, וארא, בא וכו'
יצויין כי באקסל יש דרך ע"י הגדרת שמות, ו-INDIRECT, אך בגוגל שיטס לא יכולים להכניס נוסחה בתוך אימות נתונים>רשימה נפתחת
אפשר על ידי גיליון עזר
לשים בשורות לפי מה שנבחר בשורה ולעשות אימות נתונים על השורה וכדו'
אבל זה מועד לתקלות

דרוש לי בדחיפות מקום שבו אני יכול להוריד (אין לי מחשב עם אינטרנט זמין) בחינם סרטונים על אקסל
בתודה מראש

יש אפשרות לחשב באקסל מספר מסוים כמה אחוזים הוא ממספר אחר
לדוג' 825 כמה אחוזים הוא מ 925 ?

דחוף!!!
יש אפשרות להתגבר על הגנת גליון?

העתקתי נתונים מגוגל שיטס לאקסל מיקרוסופט,
ונוצר עליהם הגנה (על כמה שורות ספציפיות), אין לי מושג איך, אני לא מבין באקסל.
ויש עליהם גם סיסמה ואין לי מושג מה הסיסמה אמורה להיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה