אני בור ועם הארץבמושגים האלה. אני צריך הדרכה של מתחיל באקסלתעטוף את ההפניות לתאים בפונקציית N או VALUE
תעשה ifיש לי עמודה A ועמודה B שעות,
אני רוצה להשוות כמה ההפרש ביניהם.
הבעיה שאם יהיה הפרש שלילי יהיה שגיאה (כי בשעות אין שלילי)
מה עושים
תודה רבה לכולם כבר צדיק אחד מכאן עזר לי בפרטי. ממש תודה רבה!!
ע"מ לסדר באופן אוטומטי נתונים קיימים:יש אפשרות שגבולות התא יסתדרו לפי הטקסט, גם באורך וגם בגובה באופן אוטומטי?
דבר ראשון אני לא מבין באקסל שום דבר אז בבקשה אל תענו לי בנוסחאות וכו', תודה!
דבר שני, יש לי קובץ אקסל של חישוב שעות עבודה (מילוי תאריך, כניסה, יציאה, סכום לתשלום וסה"כ)
ומשום מה הוא לא מסכם לי כמה שעות עבדתי בסה"כ החודש...
יש אופציה לעשות את זה באופן אוטומטי?
מצו"ב צילום מסך, וכן הקובץ
תודה רבה לעונים!
אין משהו אוטומטי?גם אני הסתבכתי עם זהחיבור או חיסור של זמן ב- Excel - תמיכה של Microsoft
Excel יכול לחשב כמה שעות ודקות (כמות זמן) השלמת שתי משימות תידרש. הוא יכול גם לקחת את שעות התחלה וסיום עבור פעילות ומחשבות את הזמן שחלף, שהוא ההבדל בין שתי השעות.support.microsoft.com
מקוה שיעזור
תיקנתי לךדבר ראשון אני לא מבין באקסל שום דבר אז בבקשה אל תענו לי בנוסחאות וכו', תודה!
דבר שני, יש לי קובץ אקסל של חישוב שעות עבודה (מילוי תאריך, כניסה, יציאה, סכום לתשלום וסה"כ)
ומשום מה הוא לא מסכם לי כמה שעות עבדתי בסה"כ החודש...
יש אופציה לעשות את זה באופן אוטומטי?
מצו"ב צילום מסך, וכן הקובץ
תודה רבה לעונים!
צפה בקובץ המצורף 1124054
אין מילים!תיקנתי לך
זה עדיין לא עובד...תיקנתי לך
עיצוב תאיםזה עדיין לא עובד...
הוא מגיע ל24 שעות ומתחיל את הספירה מהתחלה
[h]:nn:ss
עובד!עיצוב תאים
קוד:[h]:nn:ss
נכון שלכאורה אם יש אפשרות לכ"כ הרבה תאים וגיליונות, אמור להיות אפשרי להעמיס, אבל בפועל זה לא כך.שלום
תודה מראש..
יש לי אקסל שמכיל הרבה נתונים
לפעמים אני פותחת אותו והוא משתבש לי
אני לוחצת על תא מסויים והוא מראה לי תא אחר לחוץ
ואני לא מצליחה עם העכבר להגיע לתא שאני רוצה
כל פעם אני סוגרת ופותחת ואז לפעמים זה מסתדר לפעמים לא
הרבה פעמים זה קורה
יש מה לעשות?
כנראה זה קורה כי הוא ממש עמוס
אבל אני מאמינה שהוא מסוגל להכיל עומס אם מביאים שם אפשרות לאינסוף תאים וגליונות
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים