הפונקציה sumifהי
מחמת שכל כך הרבה עוזרים פה לאנשים
אין אפשרות לבדוק אם מישהו כבר שאל שאלה כמו שלי אז לכן אני שואלת כך:
יש לי רשימת באקסל של לקוחות והסכום שהם שילמו
כל לקוח יכול להופיע כמה פעמים כי שילם כמה פעמים
הבעיה שאני רוצה סיכום של כל לקוח כמה שילם בכל קניותיו
לדוגמא
רשום לי
אברהם 20
אברהם 20
יצחק 30
יצחק 15
ניסים 35
ניסים 30
ואני מעונין לדעת כמה סה"כ אברהם שילם וכן יצחק וכו'
אשמח לעזרה
תודה רבה
sumifsאיך עושים חיפוש באקסל לפי שתי תנאים בלי לעשות עמודת עזר ?
כלומר יש לי טבלה עם תרומה של אדם בחודש מסוים ואני רוצה לחפש בטבלה אחרת כמה רשום שתרם בחודש זה
אבל בטבלה השניה יש את כל החודשים אז אני צריך לחפש גם מס' תורם וגם חודש
איך עושים את זה ?
תודה
הכי פשוט לעשות טבלת pivot (בכרטיסיית הוספה).הי
מחמת שכל כך הרבה עוזרים פה לאנשים
אין אפשרות לבדוק אם מישהו כבר שאל שאלה כמו שלי אז לכן אני שואלת כך:
יש לי רשימת באקסל של לקוחות והסכום שהם שילמו
כל לקוח יכול להופיע כמה פעמים כי שילם כמה פעמים
הבעיה שאני רוצה סיכום של כל לקוח כמה שילם בכל קניותיו
לדוגמא
רשום לי
אברהם 20
אברהם 20
יצחק 30
יצחק 15
ניסים 35
ניסים 30
ואני מעונין לדעת כמה סה"כ אברהם שילם וכן יצחק וכו'
אשמח לעזרה
תודה רבה
הדרך הפרימיטיבית משהו שהייתי הולך עליה זה לעצב בעיצוב מתונה ערכים כפולים, למיין לפי צבע ולמחוק את הערכים היחידיםיש באקסל אפשרות להסיר כפילויות
איך מבצעים פעולה הפוכה ? לסנן את כל הקובץ, כך שישארו לי רק השורות הכפולות ?
הסתדרתילהפוך זוית לסינוס משתמשים בSIN
איך הופכים חזרה סינוס לזוית?
בתודה מראש
לכאורה אפשרי רק עם עמודת עזר שתפרק את הטקסטיש אפשרות לעשות סיכום לפי שעות ודקות?
אם אני כותבת שעה וחמישים דקות בתור 1.5 (ולא שעה וחצי) ואחר כך שעה ועשרה 1.1 ורוצה סיכום שיצא =3 שעות
איך אפשר להגדיר שהשלם הוא שעה? בלי שאצטרך להמיר כל פעם את הדקות לכמה שהן .
מקווה שהובנתי
אשמח לעזרה.
רוצה נוסחה שתחשב לי בהלואת משכנתא את יתרת הקרן (דהיינו יתרה לסילוק) לחודש ספציפי של ההלואה.
מצאתי נוסחת PPMT שמחשבת את תשלום הקרן של חודש ספציפי אבל אני צריך סיכום של כל החודשים הבאים .
???
היום מצאתי נוסחא מובנית לזהמצו"ב קובץ עובד על SUM על מערך
הריבית התייחסתי אליה כאל ריבית שנתית ולכן עשיתי לחלק ל 12
הייתה סתירה בין התשלומים שעברו לאלו שנותרו והפכתי את נותרו לתשלומים - עברו כדי למנוע שגיאות
עריכה: החלפתי את נוסחת המערך שתתבסס על ROW ולא על גיליון "עזר" החלפתי את הקובץ
יפה.היום מצאתי נוסחא מובנית לזה
נוסחא שמסכמת תשלום קרן של תקופה CUMIPMT
נוסחא שמסכמת תשלום ריבית לתקופה מסוימת CUMPRINC
שימו לב שערכתי את ההודעהיפה.
לא היה לי סבלנות להיכנס עד היום לנבכי הנוסחאות בנושאי ריביות
אולי לא הובנתי נכוןלכאורה הכי פשוט באמצעות COUNTIFS
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים