- הוסף לסימניות
- #4,641
עיצוב מותנה אם יש הזמנה נוספת שעומדת בתנאים האלואולי לא הובנתי נכון
נאמר שיש הזמנה פתוחה בתאריך שכבר יש הזמנה
איך זה מסמן לי שאי אפשר להזמין שוב לאותם תאריכים שכבר מופיע למעלה
עיצוב מותנה אם יש הזמנה נוספת שעומדת בתנאים האלואולי לא הובנתי נכון
נאמר שיש הזמנה פתוחה בתאריך שכבר יש הזמנה
איך זה מסמן לי שאי אפשר להזמין שוב לאותם תאריכים שכבר מופיע למעלה
שים לב בקובץ לדוגמא איך אני עושה שהעיצוב מותנה יתייחס לכל פרטי ההזמנה וכן שיודיע לי גם על 3 ימים לפני ושלש אחריעיצוב מותנה אם יש הזמנה נוספת שעומדת בתנאים האלו
הקובץ לא נמצאשים לב בקובץ לדוגמא איך אני עושה שהעיצוב מותנה יתייחס לכל פרטי ההזמנה וכן שיודיע לי גם על 3 ימים לפני ושלש אחרי
ש באקסל אפשרות להסיר כפילויות
איך מבצעים פעולה הפוכה ? לסנן את כל הקובץ, כך שישארו לי רק השורות הכפולות ?
נראה לי שכבר ענו לך מזמן. לא כן?מישהו ?
תודה!LEFT כמדומני
תודה רבהCounta
פשוט לעשות counta פחות מספר תאי הסיכוםתודה רבה
אם יש לי טבלה עם כמה קבוצות, כשלכל קבוצה יש בסוף סיכום של סכום לכמה הגיעה הקבוצה, אז בסוף כשאני מכניס את הנוסחה הנ"ל אני לא יכול לטווח את כל הטור כי בתווך יש את הסיכומים של כל קבוצה וזה גורם שאני צריך לטווח מחדש כל קבוצה כדי לדעת במדויק בכמה מהשורות הוזנו נתונים,
יש אפשרות ש Counta יטווח את כל אותם המקומות המטווחים ב SUM ?
מקווה שהובנתי, אם לא אצרף טבלה לדוג'
רעיון, אבל תאי הסיכום די משתנים פעם זה 30 פעם זה 32 אשמח לשמוע על נוסחה אוטומטית ממשהכי
פשוט לעשות counta פחות מספר תאי הסיכום
בגירסאות מתקדמות זה כנראה split+transformאני מדביק בתא A1 רשימה מופרדת בפסיקים (כל הרשימה באותו תא וללא מעבר שורות)
ואני רוצה שהיא תהפוך ע"י נוסחה לרשימה בשורות נפרדות.
איך עושים את זה?
אולי עמודה נסתרת עם isFormulaרעיון, אבל תאי הסיכום די משתנים פעם זה 30 פעם זה 32 אשמח לשמוע על נוסחה אוטומטית ממש
בכל אופן תודה רבה!
עריכה: ניסיתי את זה מדויק מאוד, ממש תודה!
הפתרון הראשון הוא מעולה (רק צריך לכתוב TRANSPOSE במקום TRANSFORM)בגירסאות מתקדמות זה כנראה split+transform
הישנות זה טקסט לעמודות+הדבקה של החלפת אורך רוחב
אני לא בקיא באקסל עד כדי כך, תסביר מה הכוונה עמודה נסתרת וכו'אולי עמודה נסתרת עם isFormula
עמודה שמסתירים אותהאני לא בקיא באקסל עד כדי כך, תסביר מה הכוונה עמודה נסתרת וכו'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים