@מאסטר באקסל אני צריכה עזרה
יש לי גיליון אקסל עם תאריכים עבריים ואני צריכה להמיר את זה לתאריכים לועזיים מי יודע לעזור די דחוף ?

נערך לאחרונה ב:

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2022-07-17 010937.png
    צילום מסך 2022-07-17 010937.png
    KB 11.5 · צפיות: 34
למיטב ידיעתי אין אפשרות לשנות את ABC
יש רק אפשרות להסתיר את זה
תצוגה > כותרות>
1658052860936.png

אשמח לעזרה:
יש לי טבלה של ירקות ולחלקם עדכנתי מחירים
כל ירק מופיע בטבלה מספר פעמים אך עדכנתי מחיר פעם אחת,
מניחה שיש אפשרות למשוך את המחיר המעודכן של עגבניה למשל לכל העגבניות בטבלה
מישהו מכיר נוסחה מתאימה? (ידנית ניתן לסנן כל ירק בנפרד ולמשוך אבל זה המון ירקות)

היה לי תיקיה עם הרבה קבצי אקסל על USB רוב הקבצים כשאני פותח קופץ הודעה או שלא ניתן למצוא הקובץ או שנמצא בעיה
יש לי חומר חשוב ויקר
למישהו יש פתרון לזה

קבצים מצורפים

• 2.PNG
    2.PNG
    KB 7.5 · צפיות: 39
  • ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 6.3 · צפיות: 34
אשמח אם תוכל לעזור לי יש לי גוגל שיטס שמוזנת מגוגל פורמס
הגוגל פורס עובר עידכון פעם בחודש על חלק מהנתונים יש סיכוי שהאקסל יזהה את הכפילות/שורה ויעדכן את הנתון ישר לאקסל

יש אפשרות להעלות את הגיליון לשיטס ולהוריד
אז זה משחרר את כל הנעילות
אני יודעת לפתוח את הקובץ מהנעילה
לא זו הבעיה שלי
אני רוצה שיהיה אפשרות לעבוד ביחד עם הנעילה עם פקודת מאקרו
למרות שהוא נעול

שלום יש לי בקשה קצת מורכבת אשמח למומחים
אם שמתי לצורך הענין 1000 שקל בהשקעה אבל ל5 מטרות שונות נגיד 10 אחוז לחתונות 10 אחוז לחובות 30 אחוז וכ'
ואני רוצה שיהיה טבלה שיהיה כתוב בה את הדברים שלשמם השקעתי ולצידם האחוזים ואז הסכום שקיים כרגע
ושזה יהיה אוטומטי שברגע שאני כותב איפה שהוא את הסכום הקיים הוא מתחלק אוטומטי לטבלה כל אחד מה הסכום שיש לו כרגע
אם יש כזה מצב אשמח למי שיוכל להסביר לי ברוגע
תודה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה